Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Χάνει το Πεκίνο η Ανταμς!!


Το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη σφαιροβολία γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί ξανά τον τίτλο της.

Χάνει το Πεκίνο η Ανταμς!
Η Βαλερί Ανταμς ανακοίνωσε, μέσω του instagram, πως δε θα συμμετάσχει στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στον κλασικό αθλητισμό, αφού νιώθει πως δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετά τη διπλή επέμβαση που υποβλήθηκε στην ωμοπλάτη τον περασμένο Σεπτέμβριο, και θέλει να είναι πανέτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το επόμενο καλοκαίρι.

Η Νεοζηλανδή με τα τέσσερα συνεχόμενα χρυσά στο αγώνισμα το 2007, το 2009, το 2011 και το 2013 έγινε η μοναδική αθλήτρια στην ιστορία που το έχει καταφέρει.

Αναλυτικά: «Σήμερα, πρέπει να σας ενημερώσω ότι δε θα αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου. Το σκέφτηκα πολύ και, δυστυχώς, είναι το σωστό. Όλοι όσοι με γνωρίζετε ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι πολύ ανταγωνιστική και μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι
για τη χώρα μου.

Ήταν πολύ δύσκολη η επιστροφή μου και είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα. Μου έδωσε μεγάλο κίνητρο για τους Ολυμπιακούς, που είναι και ο κύριος στόχος μου. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση για μένα, αλλά είμαι ρεαλίστρια και ξέρω πως δεν είμαι ακόμα έτοιμη να αγωνιστώ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: