Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τζανδάρης: «Μεγάλες οι αλλαγές σε σχέση με τον ΠΑΟΚ»

Μεγάλο βήμα στην καριέρα του χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Φάνης Τζανδάρης και έδωσε την υπόσχεση ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα το παλέψουν στο Champions League, τονίζοντας ότι είναι δύσκολο το έργο τους.

Τζανδάρης: «Μεγάλες οι αλλαγές σε σχέση με τον ΠΑΟΚ»
Μεγάλες αλλαγές διακρίνει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος έκανε πρόσφατα τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Ο 22χρονος μέσος μίλησε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στις προσκλήσεις που έχει μπροστά του.

«Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα είδα μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την παλιά μου ομάδα. Σίγουρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και θέλει σκληρή δουλειά, υπομονή. Όταν δοθεί η ευκαιρία σε εμάς τους νέους παίκτες θα πρέπει να την αρπάξουμε από τα… μαλλιά», δήλωσε για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Παράλληλα, για τους δικούς του στόχους, επεσήμανε: «Οι δικές μου οι φιλοδοξίες είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια μπορούμε και αυτός είναι ο στόχος της κάθε ομάδας και κυρίως του Ολυμπιακού. Κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δυνατός. Όσον αφορά στον Champions League είναι μια δύσκολη κλήρωση, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Θα παλέψουμε με κάθε ομάδα και στο τέλος πιστεύω να βγει κάτι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: