Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πικέ: «Θέλω πάντα να χάνει η Ρεάλ»

Αφοπλιστική ειλικρίνεια του Ζεράρ Πικέ που πήρε θέση για την κόντρα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. «Είναι μια αθλητική αντιπαλότητα και δεν θα αλλάξω», είπε. Τι απάντησε σε όσους τον αποδοκιμάζουν.

Πικέ: «Θέλω πάντα να χάνει η Ρεάλ»

Ο αμυντικός των μπλαουγκράνα σχολίασε τις αποδοκιμασίες από μερίδα κόσμου, υπογραμμίζοντας πως δεν τον επηρεάζουν και πως δεν πρόκειται να σταματήσει να μάχεται με όλες του τις δυνάμεις για το καλό της εθνικής του.

«Με αποδοκιμάζει ο κόσμος κάποιες φορές εξαιτίας της κόντρας της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι όχι για τη σχέση Καταλονίας-Ισπανίας. Εγώ, όμως, δεν θα αλλάξω. Θα θέλω πάντα να πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα για τη Ρεάλ, καθώς μιλάμε για μία αθλητική αντιπαλότητα που πάντα υπήρχε στην χώρα και όχι για κάποιο εθνικό ζήτημα…

Ο κόσμος θα πρέπει να με αποδεχθεί έτσι, δεν θα πρέπει να ζητάει από μένα να αλλάξω ή να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν θα το κάνω.

Πριν από το περσινό ματς της Ατλέτικο με τη Ρεάλ είπα στον Ίκερ (Κασίγιας), όταν με πήρε για να με συγχαρεί για τη γέννηση του γιου μου, πως ήθελα να δεχτούν τέσσερα γκολ. Έτσι έγινε και ακόμα και τώρα γελάμε με αυτό».


Ερωτηθείς για την κατάσταση στο εσωτερικό της Ρεάλ, απάντησε: «Η ατμόσφαιρα στην εθνική είναι καλύτερη από ποτέ. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά από τη Ρεάλ. Από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου, δεν υπήρχε διάστημα που να είχα καλύτερη σχέση με τον Σέρχιο Ράμος».

Και κατέληξε για το αν οι αποδοκιμασίες του κόσμου τον.. ενοχλούν: «Είναι επιλογή του κόσμου να αποδοκιμάζει και έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζονται με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορώ να σταματήσω τις αποδοκιμασίες με λόγια αλλά με πράξεις. Κάθε φορά που παίζω για την Ισπανία, θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Το τελευταίο πράγμα που θα κάνω είναι να σταματήσω από την εθνική ομάδα. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως τα παρατώ απέναντι σε αυτούς που σφυρίζουν για λάθος λόγους».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: