Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αύριο και τέλος τα διαρκείας του ΠΑΟΚ!!

Την Παρασκευή ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Τούμπα, αλλά και μέσω ίντερνετ. Δείτε τα προνομιακά πακέτα του «Δικεφάλου».

Αύριο και τέλος τα διαρκείας του ΠΑΟΚ
Με έμφαση στην οικογενειακή κερκίδα αλλά και στις θέσεις των ΑΜΕΑ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει τα προνομιακά πακέτα που προσφέρει στους φίλους της ομάδας ώστε να κλείσουν σταθερή θέση στην Τούμπα.

Ο κύκλος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώνεται την Παρασκευή τελευταία μέρα πώλησης καρτών για την σεζόν 2015-2016.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά μέχρι το απόγευμα στις 19:00. Το ίδιο και για όσους επιλέξουν την ιντερνετική υπηρεσία για να αγοράσουν το διαρκείας τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή (11.09) ολοκληρώνεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2015-16, με τους φίλους της ομάδας να έχουν μία τελευταία ευκαιρία να κλείσουν θέση στο γήπεδο της Τούμπας.

Τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι το απόγευμα στις 19:00, ώρα μέχρι την οποία θα συνεχίζεται η διάθεση και μέσω Internet. Η καινοτομία των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους είναι πως ο ΠΑΟΚ ενισχύει την οικογενειακή κερκίδα. Ενός ειδικά διαμορφωμένου, ασφαλούς χώρου ειδικά για τους γονείς που θέλουν να περάσουν τη… μαγεία του γηπέδου στα παιδιά τους.

Μέσα από την οικογενειακή κερκίδα ο ΠΑΟΚ πρωτίστως στοχεύει στη μετάδοση αξιών όπως η παράδοση, το πάθος, η αυθεντικότητα, η αξιοκρατία, η ευαισθησία και η ενότητα και δευτερευόντως στην «εκπαίδευση» της νέας γενιάς φιλάθλων. Στη δημιουργία ενός ενεργού Fan Club που θα έρχεται στο γήπεδο να διασκεδάσει, να συμμετάσχει σε πληθώρα εκδηλώσεων και να δημιουργήσει τον πυρήνα του αύριο κάνοντας πράξη το μόττο #oneteam #onefamily. Πλέον ένας ή δύο κηδεμόνες μπορούν να αγοράσουν οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 7α με τα 1-3 παιδιά τους να βλέπουν τους όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ εντελώς δωρεάν.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2015-16 σε όσους αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσουν και παιδικό εισιτήριο σε οποιαδήποτε θύρα του γηπέδου με έκπτωση 50%. Αντίστοιχη είναι και η έκπτωση για τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ενώ η καινούρια κατηγορία εισιτηρίων είναι τα εταιρικά».


Δείτε αναλυτικά τις τιμές τους και τις προσφορές της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: