Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ιντέγε: «Δεν μπορούμε να βάλουμε ταβάνι»

Προσωπικός στόχος του Ιντέγε Μπράουν, και κατ' επέκταση του Ολυμπιακού, είναι οι νίκες, όπως δήλωσε ο Αφρικανός επιθετικός στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ιντέγε: «Δεν μπορούμε να βάλουμε ταβάνι»
Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League ο Ιντέγε Μπράουν τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ταβάνι τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, ο Αφρικανός επιθετικός ξεκαθάρισε ότι στόχος του ίδιου και φυσικά της ομάδας είναι οι νίκες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει έναν σύλλογο μέχρι τον τελικό του Champions League.

«Προσωπικός μου στόχος δεν είναι άλλος από το να κερδίζω. Να κερδίζω παιχνίδια και φυσικά μαζί μου να κερδίζει η ομάδα. Είναι γεγονός ότι αν μία ομάδα προχωράει στη διοργάνωση, συνεχίζοντας να κάνει νίκες, μπορεί να φτάσει – γιατί όχι – ακόμη μέχρι τον τελικό. Δεν μπορούμε να βάλουμε ταβάνι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια στο Champions League, να πάρουμε νίκες και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», τόνισε ο Νιγηριανός άσος στους εκπροσώπους του Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: