Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«Υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε»

Ο Γιώργος Μποροβήλος επιβεβαίωσε το «ναυάγιο» για την χορηγία του πρωταθλήματος και αναγνώρισε την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. «Προσέκρουε στην αποκλειστικότητα» είπε για την πρόταση ΟΠΑΠ.

«Υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε»
Τους λόγους για τους οποίους δεν κατέστη δυνατό να προχωρήσει η Σούπερ Λίγκα σε συμφωνία είτε με τον ΟΠΑΠ, είτε με την Stoiximan για την χορηγία του πρωταθλήματος εξήγησε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος μετά την ολοκλήρωση του σημερινού ΔΣ.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Εξετάστηκαν δύο προτάσεις. Της stoiximan που είχε εκπνεύσει και κρίθηκε χαμηλή. Και η πρόταση του ΟΠΑΠ που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί λόγω της αποκλειστικότητας. Και ήδη ένα μέλος μας έχει μιλήσει με άλλη στοιχηματική εταιρεία. Αυτός ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας.

Αποφασίστηκε το επόμενο βήμα, να απευθυνθούμε στην αγορά χωρίς δεσμεύσεις που δημιουργούν προβλήματα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Χωρίς αποκλειστικότητες ή άλλα προβλήματα.

Υπάρχει πρόβλημα δεν έχουμε λόγους να το κρύψουμε. Αλλά εκεί που οδηγήθηκαν τα πράγματα έπρεπε να προχωρήσουμε .Υπήρχαν σοβαρές αντιρρήσεις από τα μέλη για τις υπάρχουσες προτάσεις. Σας εξήγησα ότι στην πράξη δεν μπορούσε να προχωρήσει η πρόταση του ΟΠΑΠ.

Να σας θυμίσω ότι ουδείς είχε διαφωνήσει με το ύψος της χορηγίας. Για τη ρήτρα της αποκλειστικότητας υπήρχε αγκάθι. Εκ των πραγμάτων αυτή η πρόταση προσέκρουε στην αποκλειστικότητα. Υπάρχει δύσκολη κατάσταση την οποία αναγνωρίζουμε. Είμαστε ιδιωτικός φορές θα ακολουθήσουμε ό,τι είπε το συμβούλιο.

Πάμε στη λογική ενός χορηγού ο οποίος αυτά τα οποία θα αγοράζει, θα είναι αυτά που θα μπορούμε να του δώσουμε. Υπάρχουν προϊόντα όπως οι φανέλες που εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε. Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε μια ομάδα να δώσει την φανέλα κατά αποκλειστικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: