Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η… παγωμάρα Μέντες-Παναθηναϊκού!


Ο Νταβίντ Μέντες μίλησε για τον παραγκωνισμό του στον Παναθηναϊκό, για την άκαρπη προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και τις «παγωμένες», πλέον, σχέσεις του με τη διοίκηση.

Η… παγωμάρα Μέντες-Παναθηναϊκού
Εξ’ αρχής ο Νταβίντ Μέντες δεν υπολογιζόταν από τον Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιό του, κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη και τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο παραμένει παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο Ολλανδός μίλησε στο «Voetbal International» για τους τελευταίους μήνες του στο τριφύλλι, τον παραγκωνισμό του, τις άκαρπες ενέργειες για το «διαζύγιο», την ελπίδα να βρεθεί άκρη τον Ιανουάριο και την «παγωμάρα» που υπάρχει πλέον στις σχέσεις του με τη διοίκηση του ελληνικού συλλόγου.

«Ο Παναθηναϊκός γνώριζε πως θα οδηγούμασταν σε αυτή την κατάσταση. Πλέον δεν ανήκω στην πρώτη ομάδα, αν και δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Με άλλους τέσσερις συμπαίκτες μου έχουμε δικαίωμα να συμμετέχουμε μόνο στο ζέσταμα. Είχα χάσει την θέση βασικού και με την έλευση του Εσιέν, ήρθε ένας μεγάλος παίκτης για εκεί. Φέτος γενικά ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Όλα καλά… εγώ το μόνο που είπα στην ομάδα είναι πως δεν ήθελα να αποχωρήσω για άλλη ελληνική ομάδα, παρά μόνο για άλλο πρωτάθλημα. Προσπάθησαν να με δώσουν σε άλλους συλλόγους της Ελλάδας, όμως… είμαι 33 ετών και δεν θέλω να πάω οπουδήποτε.

Προσπαθήσαμε να βρούμε λύση για να λύσουμε τη συνεργασία μας ως τις 31 του μήνα και να μπορέσω να πάω σε άλλη ομάδα αμέσως, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε άκρη. Δεν είναι τόσο εύκολο, όσο φαίνεται. Αυτή τη στιγμή οι σχέσεις μας δεν είναι οι καλύτερες, έχουν παγώσει. Τι μπορώ να κάνω κι εγώ; Ελπίζω τον Ιανουάριο να δοθεί λύση με τη διοίκηση, καθώς αυτή η εμπειρία μου ‘χει δώσει έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: