Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«Αξέχαστες οι περσινές στιγμές, ας τις ξαναζήσουμε»

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζήσουν ξανά τις περσινές στιγμές που είχαν με την κατάκτηση του νταμπλ, στηρίζοντας την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, απηύθυνε ο Γιάννης Παντακίδης.

«Αξέχαστες οι περσινές στιγμές, ας τις ξαναζήσουμε»
Την στήριξη του κόσμου στο πλευρό της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Γιάννη Παντακίδης, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να επαναλάβει τον περσινό άθλο του νταμπλ.

Με δυνατά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη να ακολουθούν ο έμπειρος κεντρικός του Δικέφαλου τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στο «Παλατάκι» τονίζοντας:

«Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει την ομάδα αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας και να παρακολουθήσει από κοντά τα πολλά παιχνίδια που θα δώσουμε φέτος. Θέλουμε όλοι να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και να δώσουμε για άλλη μια φορά χαρά στους φιλάθλους μας».

Όσο για το «ριπίτ» στις περσινές στιγμές που έγραψαν χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Οι στιγμές που ζήσαμε πέρυσι θα μας μείνουν αξέχαστες. Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για το βόλεϊ. Όλοι ελπίζουμε ότι θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές και φέτος. Ο κόσμος έχει δει την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι και νομίζω ότι θα είναι στο πλευρό μας και φέτος», ενώ για την επόμενη σεζόν τόνισε: «Είμαστε μια ομάδα νεανική , με πολύ όρεξη για δουλειά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: