Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Οικονόμου: «Έχει έτοιμο πλάνο ο Καρυπίδης»

Τον λόγο που οδήγησε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Άρη να βάλει επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Θοδωρή Καρυπίδη αντί του Νίκου Αρβανιτίδη εξήγησε μέσο του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος, Τάσος Οικονόμου.

Οικονόμου: «Έχει έτοιμο πλάνο ο Καρυπίδης»
Στο γεγονός πώς ο χρόνος πέρναγε αλλά… προκοπή δεν βλέπανε στον ποδοσφαιρικό Άρη οδήγησε το Δ.Σ του Ερασιτέχνη Άρη να πάρει τα «κλειδιά» του τμήματος από τον πρόσφατα εκλεγμένο Νίκο Αρβανιτίδη και να τα δώσει στον Θοδωρή Καρυπίδη, στάθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ Τάσος Οικονόμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου, στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη

Για τον ρολό του Ερασιτέχνη Άρη στον ποδοσφαιρικό: «Ο Άρης είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα δυστυχώς βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ερασιτέχνη. Έγιναν προσπάθειες να ανέβει η ομάδα στη Football League μετά από δικαστικές μάχες με την ΕΠΟ δεν κατέληξαν πουθενά και συνεχίζει στην Γ’ Εθνική».

Για το πώς στράφηκαν στην επιλογή του κ. Καρυπίδη: «Ο κ. Αρβανιτίδης είχε εμφανιστεί πριν ένα μήνα όταν είχαμε γενική συνέλευση στην οποία επικράτησε ο Άλεξ Κάλλας. Ο κ. Αρβανιτίδης είχε υποσχεθεί διάδοχη κατάσταση με κλεισμένους προπονητές και παίκτες. Όταν χάθηκε η εμπιστοσύνη στον κ. Κάλλας δόθηκε στον κ. Αρβανιτίδη όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπήρχε μία έτοιμη κατάσταση. Οι μέρες ήταν πολύ λίγες και κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δεν υπήρχαν προπονητές και κάποιο αποτέλεσμα γενικότερα. Έτσι λοιπόν, πήραμε την απόφαση ως Δ.Σ για να προλάβουμε τις εξελίξεις και να στραφούμε προς τον κ. Καρυπίδη ο οποίος μας είχε ενημερώσει πως το ενδιαφέρον του παρέμενε».

Για το παρελθόν του κ. Καρυπίδη: «Δεν κοιτάμε το παρελθόν ενός ανθρώπου αλλά το πώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να «πάει» μπροστά και να βελτιωθεί».

Για το αν ήταν «επεισοδιακή» η Γενική συνέλευση της Δευτέρας: «Στην Γ.Σ της Δευτέρας υπήρξαν προπηλακισμοί από την πλευρά του κ. Αρβανιτίδη και φτάσαμε σε σημείο να έχουμε ευτράπελα με το τελικό αποτέλεσμα να είναι οριακό κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάστηκε και από την όλη κατάσταση που υπήρχε».

Για το αγωνιστικό μέλλον του Άρη: «Απ’ ότι μιλήσαμε με τον Καρυπίδη προπονητής θα είναι ο Χριστόπουλος και λογικά θα ανακοινωθεί σήμερα μαζί με μία σειρά παικτών που έχει έρθει σε επαφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: