Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«Πάτησε» Κάουνας ο Βουγιούκας!

Στην Αθήνα και στο πλαίσιο του φιλικού της Ελλάδας με τη Λιθουανία, ενόψει του Ευρωμπάσκετ, έγινε το «deal» ανάμεσα στον Ίαν Βουγιούκα και τη Ζαλγκίρις, όπως αποκάλυψε ο 30χρονος σέντερ.

«Πάτησε» Κάουνας ο Βουγιούκας
Στο Κάουνας έφτασε την Πέμπτη (10/9) ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζαλγκίρις, έχοντας υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Ο Έλληνας σέντερ, αφού δήλωσε χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα της λιθουανικής ομάδας, αποκάλυψε πως η πρόταση των πρωταθλητών έγινε στην Αθήνα από τον Γκιντάρας Κράπικας και στο πλαίσιο του τουρνουά «Ακρόπολις», όπου συμμετείχε η «Lietuva».

«Με τον κόουτς (σ.σ. Κράπικας) είχαμε μιλήσει στην Αθήνα, όταν η Λιθουανία έπαιζε με την Ελλάδα. Τότε ο Κράπικας μου είχε πει να συναντηθούμε και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να μου κάνει πρόταση, απλά νόμιζα πως θα ήταν μία φιλική συνάντηση. Είμαι χαρούμενος που ήρθαν έτσι τα πράγματα», δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας κατά την άφιξή του στο Κάουνας.

Για να καταλήξει ο διεθνής σέντερ: «Η Ζαλγκίρις έχει τους καλύτερους παίκτες της Λιθουανίας, εκτός από εκείνους που αγωνίζονται στο NBA. Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να προκριθεί στο TOP 16 της Ευρωλίγκας. Προσωπικά ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ευρωλίγκα, καθώς η χρονιά που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: