Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Σάφτενααρ: «Έχει τόσα όπλα η Ελλάδα» (Web TV)

Ένα δικό μας παιδί, μιας και διέπρεψε με το Ρέθυμνο, ο Ρόλαντ Σάφτενααρ, μίλησε στη Web TV με θαυμασμό για την Ελλάδα την οποία θα αντιμετωπίσει απόψε ως μέλος της Ολλανδίας.

Σάφτενααρ: «Έχει τόσα όπλα η Ελλάδα» (Web TV)
Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η Ολλανδία να παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στους «16» απέναντι στην Ελλάδα και ο Ρόλαντ Σάφτενααρ, που εντυπωσίασε φέτος με το Ρέθυμνο στην Α1, μίλησε με θαυμασμό για την αποψινή αντίπαλο των «οράνιε».

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,11μ.), που με τους 19 πόντους του λίγο έλειψε να οδηγήσει τους «οράνιε» στη νίκη-έκπληξη επί της Κροατίας, δεν αποκάλυψε τι θα συμβουλεύσει τους συμπαίκτες του για την ελληνική ομάδα, ενώ μίλησε και για τη νέα σεζόν στο σύλλογο της Κρήτης.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Κάνατε μια πολύ καλή προσπάθεια απέναντι στην Κροατία. Τι έφταιξε στο τέλος και χάσατε την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη; «Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς κάναμε κάποια λάθη, χάσαμε κάποια σουτ και οι Κροάτες το εκμεταλλεύτηκαν. Είναι σπουδαία ομάδα. Εμείς κάναμε σχεδόν τέλειο παιχνίδι, αλλά όχι όσο τέλειο έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη».

-Πάντως ακόμη δεν έχετε χάσει τις ελπίδες πρόκρισης. Θα πρέπει να νικήσετε όμως την Ελλάδα… «Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Αποδείξαμε και κόντρα στην Κροατία πως μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε δυνατές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη κόντρα στην Κροατία και ελπίζουμε για το καλύτερο».

-Παίζεις στο Ρέθυμνο και γνωρίζεις καλά τους αντιπάλους σου από την ελληνική ομάδα. Τι θα πεις στους συμπαίκτες σου γι’ αυτούς; «Είναι μυστικό, δεν πρόκειται να σου πω (γέλια). Θα τους πω κάποια πράγματα, σίγουρα. Απλά θα πρέπει να παίξουμε καλά και θα δούμε τι θα γίνει».

-Γενικά πώς βλέπεις την ελληνική ομάδα μέχρι τώρα στο Ευρωμπάσκετ; «Είναι πολύ δυνατή η Ελλάδα. Νίκησαν την Κροατία μέσα στο σπίτι της και δεν έχουν χάσει ακόμη. Όλοι ξέρουμε πως είναι σπουδαία ομάδα. Έχουν τόσα πολλά όπλα που δεν ξέρεις πώς να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις. Θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά την Πέμπτη για να έχουμε ελπίδα».

-Η νέα σεζόν θα σε βρει και πάλι στο Ρέθυμνο, αλλά θα έχεις κι έναν συμπαίκτη σου στην εθνική ομάδα, τον Σάρλον Κλουφ… «Πράγματι, ανυπομονώ. Χαίρομαι που θα έχω τον Σάρλον μαζί μου στην ομάδα φέτος. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή χρονιά».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: