Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«Ζει το όνειρό του στον Παναθηναϊκό ο Ρόναλντ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η μητέρα του νεαρού Βενεζουελάνου επιθετικού, Ρόναλντ ΜακΙντος, για την πορεία της δοκιμής του γιου της στον Παναθηναϊκό.

«Ζει το όνειρό του στον Παναθηναϊκό ο Ρόναλντ»
Για την δοκιμή του Ρόναλντ ΜακΙντος στον Παναθηναϊκό και τα όσα ζει τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα μίλησε η μητέρα του νεαρού Βενεζουελάνου επιθετικού σε τοπική ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, η Σάλας Ραμέλις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του 16χρονου άσου της Ατλέτικο Βενεζουέλα στο Κορωπί, ενώ τόνισε ότι το παιδί της ζει το όνειρό του αυτές τις μέρες στο «τριφύλλι»

«Του προσφέρουν όλες τις σωστές συνθήκες που θα μπορούσε να ζητήσει ένας ξένος παίκτης που θέλει να μπει και αυτός σε πορεία ανάλογη με αυτή του πατέρα του», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα «liberendeportes.com» η κ. Ραμέλις, η οποία στη συνέχεια στάθηκε στη συμβολή του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος έφερε τον ΜακΙντος στην Αθήνα:

«Είναι ο άνθρωπος (σ.σ ο Χουάν Ραμόν Ρότσα) που είναι υπεύθυνος για αυτά τα πράγματα. Το καλό είναι πως ο Ρόναλντ έπαιξε σε ένα παιχνίδι και άρεσε στους προπονητές του, αλλά ακόμη είναι νωρίς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: