Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Βλάντιμιρ Στόιτσεφ ο Ατρόμητος!!


Πολύ πιθανό να έχει και δεύτερο Στόιτσεφ στο φετινό του ρόστερ ο Ατρόμητος, καθώς μετά τη μεταγραφή του Μίλος, σειρά δεν είναι απίθανο να πάρει ο Βλάντιμιρ με στόχο να καλύψει το κενό του Εμπόου.

Προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Βλάντιμιρ Στόιτσεφ ο Ατρόμητος
Αποφασισμένοι να παλέψουν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μέχρι το τέλος ήταν οι ιθύνοντες του Ατρόμητου και φαίνεται ότι τελικά καταλήγουν στη λύση που επιθυμούν μια μέρα πριν από τη λήξη της διορίας των μεταγραφών.

«Εκλεκτός» της τεχνικής ηγεσίας και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου είναι όπως όλα δείχνουν ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας και μάλιστα σημείωσε 30 συμμετοχές.

Η περίπτωσή του έχει προκριθεί τις τελευταίες ώρες συγκριτικά με άλλες δύο περιπτώσεις που υπάρχουν στη λίστα (από Σκανδιναβία και κεντρική Ευρώπη) και εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη συνεχίζονται, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στην ημέρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: