Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Με Εσιέν και... ερωτηματικά!

Αρκετά τα προβλήματα και στην προπόνησης της Πέμπτης στον Παναθηναϊκό, αλλά όπως φάνηκε οι Εσιέν, Νίνης θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τον Πανιώνιο. Εκτός ο Κλωναρίδης.

Με Εσιέν και... ερωτηματικά
Κάποια ευχάριστα νέα και κάποια αρνητικά προέκυψαν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να μπαίνει στο πρόγραμμα, αλλά μην καταφέρνει να το ολοκληρώσει, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Οπότε, οι πιθανότητες να παίξει την Κυριακή (13/9, 20:30) κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι λίγες.

Επίσης, Γιενς Βέμερ και Ρόμπιν Λουντ προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ έκανε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σουηδίας.

Ωστόσο οι Μικαέλ Εσιέν και Σωτήρης Νίνης πήραν μέρος κανονικά. Μάλιστα, ο δεύτερος διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, ενώ ο Γκανέζος άσος έχει σημαντικές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως συνέβη στα πρόσφατα φιλικά με Αιγάλεω και Πανελευσινιακό.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, πάσες, κυκλοφορία μπάλας, αμυντική λειτουργία, επιθετική ανάπτυξη και κατοχή μπάλας.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10 το πρωί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: