Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

«Το ποσό που δόθηκε για τον Μαρσιάλ ήταν γελοίο»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν μασά τα λόγια του και όταν αναφέρθηκε στο κόστος της μεταγραφής του Αντονί Μαρσιάλ παραδέχθηκε πως ήταν εξωφρενικό το ποσό που δαπανήθηκε για να τον αποκτήσει η Μαν. Γιουνάιτεντ.

«Το ποσό που δόθηκε για τον Μαρσιάλ ήταν γελοίο»
Σχεδόν 80 εκατομμύρια ευρώ για έναν επιθετικό μόλις 19 ετών που ακόμη δεν έχει αποδείξει την αξία του σε υψηλό επίπεδο είναι ένα τεράστιο ποσό και ο Λουίς Φαν Χάαλ συμμερίστηκε αυτή την άποψη. Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχθηκε ότι ήταν εξωφρενικό το ποσό που διατέθηκε για την απόκτησή του από την Μονακό και προσπάθησε να εξηγήσει το σκεπτικό γύρω από την συγκεκριμένη κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Το ποσό που δόθηκε ήταν γελοίο, αλλά είναι τρελός ο κόσμος που ζούμε. Η Γιουνάιτεντ συνήθως δίνει 10 εκ. λίρες περισσότερα για έναν παίκτη, αλλά εγώ δεν αγόρασα τον Μαρσιάλ για εμένα. Τον αγόρασα για τον επόμενο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε χαρακτηριστικά, στο περιθώριο εκδήλωσης με κατόχους διαρκείας του συλλόγου όπου παρέστη μαζί με τον Ράιαν Γκιγκς.

«Δείχνοντας» τον Ουαλό είπε «είναι σαν να σας παρουσιάζω τον επόμενο προπονητή της ομάδας». Έδειξε αισιόδιοξος για την κούρσα του τίτλου «αν όλα πάνε κατ’ ευχήν για εμάς», ενώ θα ήταν ικανοποιημένος με ένα πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα. Τέλος υπερασπίστηκε την επιλογή του να παραχωρήσει τον Γιανουζάι δανεικό στην Ντόρτμουντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: