Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΠΟ διόρισε στο διαιτητικό δικαστήριο τον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο!!


Κόντρα σε όσα αναφέρει ο νόμος η ΕΠΟ διόρισε τον απερχόμενο ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο ως μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου.

Η ΕΠΟ διόρισε στο διαιτητικό δικαστήριο τον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο
Μπορεί ο Σταύρος Κοντώνης να ήταν σαφής και να προειδοποιούσε με κυρώσεις την ΕΠΟ εάν δεν τοποθετούσε τακτικούς δικαστές στο διαιτητικό της δικαστήριο, όμως η προκήρυξη των εκλογών άφησε ένα κενό εξουσίας.

Αυτό το κενό φαίνεται να εκμεταλλεύεται η ΕΠΟ που διόρισε ως μέλος στο διαιτητικό δικαστήριο (το ανώτατο της όργανο) τον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο.

Για όσους ίσως δεν τον θυμούνται, είναι φυσικά ο απερχόμενος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, στη θέση του οποίου έχει τοποθετηθεί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου και θα αναλάβει καθήκοντα στις 14 του μήνα.

Ο κ. Πετρόπουλος, λοιπόν, χωρίς να τηρεί τις προδιαγραφές που αναφέρει ο νόμος τοποθετείται στο διαιτητικό δικαστήριο και μένει πλέον να δούμε αν μετά τις εκλογές θα υπάρξει πολιτική παρέμβαση από το θέμα.

Βέβαια παρέμβαση μπορεί να υπάρξει και πριν τις εκλογές αφού ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός παραμένει στο πόστο του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: