Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Παυλίδης: «Έχω συμφωνήσει με τον Καρυπίδη για Άρη»

Ο Χαράλαμπος Παυλίδης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι βρίσκεται κοντά στον Άρη, καθώς έχει συμφωνήσει με το νέο αφεντικό των «κίτρινων», Θόδωρος Καρυπίδη. «Μίλησε και με τον Τάτο», τόνισε.

Παυλίδης: «Έχω συμφωνήσει με τον Καρυπίδη για Άρη»
Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Χαράλαμπου Καρυπίδη από τον Άρη. Ο 24χρονος μέσος δήλωσε στο «Metropolis» ότι τα έχει βρει με τον Θόδωρο Καρυπίδη προανήγγειλε ότι μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση. «Υπήρξε επαφή με τον Τάτο, τώρα τι είπανε δε μπορώ να γνωρίζω», ανέφερε.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ξεκίνημα της Βέροιας και το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και ο πιο αποφασισμένος και πιο συγκεντρωμένος θα φύγει νικητής από το παιχνίδι αυτό. Μπορούμε αν είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι να πάρουμε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δεν νομίζω να μας επηρεάσει η γεμάτη από ΠΑΟΚτζήδες Βέροια με τον ενθουσιασμό που έχουν από τη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ. Ο κύριος Γεωργιάδης λόγο και της εμπειρίας που έχει με τον ΠΑΟΚ μας προετοιμάζει κατάλληλα για τον συγκεκριμένο αγώνα και θα μας έχει έτοιμους 100%».

-τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα της Βέροιας και για την πληρότητα της ομάδας: «Το ρόστερ είναι υπερπλήρεις, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι καλό για εμάς και μας κάνει πιο δυνατούς για τον υγιή ανταγωνισμό. Ελπίζω φέτος να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από πέρυσι και να μην κάνουμε τόση μεγάλη κοιλιά όσο την χρονιά που έφυγε.»

- την συμφωνία με τον Θοδωρή Καρυπίδη δήλωσε τα εξής: «Έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον κύριο Καρυπίδη, ωστόσο δεν έχει τελειώσει τίποτα επίσημα. Προς το παρών συνεχίζω στη Βέροια και μέχρι αύριο πρέπει να τελειώσουν και τα τυπικά για να είμαι παίκτης του Άρη».

- τον πρόεδρο Θοδωρή Καρυπίδη: «Ο πρόεδρος έχει πολύ όρεξη με φιλοδοξίες και όνειρα και πιστεύω θα πετύχει πολύ και στην ομάδα του Άρη».

-τη συμφωνία του νέου έφορου του Άρη με τον πρώην συμπαίκτη του στη Βέροια, Ανδρέα Τάτο: «Έχει μιλήσει ο κύριος Καρυπίδης με τον Ανδρέα, τώρα τι είπανε δε μπορώ να γνωρίζω»

Δεν υπάρχουν σχόλια: