Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ενρίκε κατά των επικριτών του Πικέ!

Στο πλευρό του Πικέ τάχθηκε ο Λουίς Ενρίκε για τις περιβόητες δηλώσεις που έκανε κατά της Ρεάλ Μαδρίτης. «Αξιολύπητο να αποδοκιμάζει κανείς παίκτη της εθνικής», τόνισε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ενρίκε κατά των επικριτών του Πικέ
Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στην Ισπανία για τις δηλώσεις του Ζεράρδ Πικέ, ο οποίος τόνισε ότι ως οπαδός της Μπαρτσελόνα θέλει να χάνει πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάποιοι εκτιμούν ότι ο διεθνής στόπερ δεν πρέπει να παίζει στην εθνική Ισπανίας μετά από αυτές τις δηλώσεις, όμως στο πλευρό του τάθηκε ο προπονητής του, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θύμισε ένα παρόμοιο περιστατικό που είχε συμβεί και τον Γκούτι.

«Ο Γκούτι σταυρώθηκε μερικά χρόνια πριν επειδή είχε πει πως θέλει να χάνει η Μπαρτσελόνα αλλά ξέρουμε την υποκρισία αυτής της κοινωνίας. Ο Πικέ είναι σπουδαίος τύπος, πολύ ειλικρινής και αυθεντικός και ο τρόπος που τα είπε όλα αυτά ήταν πολύ αστείος. Είμαστε όλοι ενήλικες και ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τις δηλώσεις του. Είναι αξιολύπητο να αποδοκιμάζει κανείς παίκτη της εθνικής ομάδας γιατί το μόνο που κάνει με αυτό είναι να δημιουργεί προβλήματα στην ίδια την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Καταλανών και στη συνέχεια μίλησε για το αποψινό ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν»:

«Η Ατλέτικο και η Μπάρτσα είναι δύο ομάδες με νοοτροπία νικητή, η κάθε μία έχει την ταυτότητα του προπονητή της και του συλλόγου. Ο Σιμεόνε έχει κερδίσει τίτλους με την Ατλέτικο και εγώ με τη Μπαρτσελόνα. Θα είναι δύσκολο το ματς επειδή η Ατλέτικο ενισχύθηκε πολύ στις μεταγραφές αλλά θα ταξιδέψουμε με την πεποίθηση ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: