Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η ώρα για τα «βαριά χαρτιά»!

Η 3η αγωνιστική θα βρει αρκετές από τις μεγάλες ομάδες να ρίχνουν στη μάχη σημαντικές μονάδες, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Το sport-fm.gr τις απαριθμεί.

Η ώρα για τα «βαριά χαρτιά»
Αγωνιστική για το «βαρύ πυροβολικό» των ομάδων, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η 3η της Super League, καθώς πολλές σημαντικές μονάδες, που είχαμε δει, ελάχιστα ή καθόλου μέχρι τώρα, βρίσκονται σε ετοιμότητα, μετά την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, αναμένεται να ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα ή να πάρουν μέρος στους αγώνες των ομάδω ν τους.

Του Κώστα Μιαούλη

Μοναδική εξαίρεση θ’ αποτελέσει ο Μίκαελ Εσιέν, του οποίου το ντεμπούτο, αναβάλλεται για μερικές μέρες ακόμα .Το www.sportfm.gr γράφει για τις σημαντικές πρεμιέρες, αλλά και τις καθοριστικές επιστροφές αρκετών σταρ της φετινής Super League, σε αυτή την 3η αγωνιστική.

Δύναμη πυρός με Ιντέγε-Ερνάνι

Σύμφωνα με το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, Ιντέγε και Ερνάνι, όχι μόνο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά συγκεντρώνουν και αρκετές πιθανότητες για να πάρουν θέση στη βασική ενδεκάδα. Ο πρώην άσος της Ντιναμό Κιέβου και της Γουέστ Μπρομ, αναμένεται να προσθέσει δύναμη πυρός στην επιθετική γραμμή των νταμπλούχω ν Ελλάδος, ενώ ο Ερνάνι θ’ αποτελέσει λύση για τα άκρα της επίθεσης (κυρίως για το δεξί άκρο). Σίγουρα το ενδεχόμενο να ντεμπουτάρουν, ακόμα κι αν περάσουν ως αλλαγή στο παιχνίδι, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο, για τους φίλους του Ολυμπιακού, να βρεθούν στην αναμέτρηση απέναντι στον Πλατανιά.

Ντιέγκο βασικός- Μάνταλος reloaded

Μέσα στην εβδομάδα, ο Τραϊανός Δέλλας, δοκίμασε τον Ντιέγκο Μπουονανότε σε ρόλο δεκαριού, πίσω από τον επιθετικό και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, που στα δύο πρώτα παιχνίδια, έπαιξε 15 λεπτά με τον Πλατανιά και μόλις 4-5 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις στα Πηγάδια, αναμένεται να πάρει θέση βασικού στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο αγώνας με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», θα είναι σημαντικός, ωστόσο και για έναν ακόμα λόγο. Ο Πέτρος Μανταλός, έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του στον πρημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ώρα Μπερμπάτοφ- Επιστροφή Κλάους

Για τον Τούντορ, αυτή ίσως να ήταν η εβδομάδα ανακούφισης. Πέρα από το γεγονός πως στην αποστολή για τον αγώνα με την «Βασίλισσα» του Βορρά, συμπεριλήφθηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που θα πάρει πιθανότατα και χρόνο συμμετοχής σε αυτόν τον αγώνα, επιστρέφει στη δράση και ο Κλάους Αθανασιάδης, δίχως ν’ αποκλείεται να ξεκινήσει και στην βασική ενδεκάδα. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» του Βορρά, πρόλαβε να αγωνιστεί για λίγα λεπτά, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, με την μικτή Ελεύθερων και τραυματίστηκε. Έκτοτε, δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, πράγμα που αναμένεται να συμβεί στη Βέροια.

Πρεμιέρα ο «Παπ» στη Μυτιλήνη

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης, είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και αναμένεται να ντεμπουτάρει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή. Ο πολύπειρος επιθετικός έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας του Στάικου Βεργέτη, για την αναμέτρηση στη Μυτιλήνη. Ο «Παπ» βέβαια δεν θα έχει την δυνατότητα να πάρει μέρος στο Europa League, στη φάση των ομίλων, αφού δεν μπορούσε να δηλωθεί, αλλά σκοπεύει να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Στα δύσκολα το «κανόνι» του Πλατανιά

Η μεταγραφή του καθυστέρησε αρκετά, αλλά ο 26χρονος Λεονάρντο Ράμος από την Αργεντινή, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα του Πλατανιά απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε το νέο απόκτημα της ομάδας των Χανίων στο φιλικό με τον Κισσαμικό ήταν εξαιρετικής. Στο πρόσωπο του Αργεντινού, ο Γιώργος Παράσχος, πιστεύει πως θα βρει τον αντικαταστάτη του Τόρρες και ο 26χρονος φορ, είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο «Καραϊσκάκη», κόντρα στον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: