Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Οριστικά εκτός ο Ρούνεϊ κόντρα στη Λίβερπουλ!!

Η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη συμμετοχή του Γουέιν Ρούνεϊ στο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ επιβεβαιώθηκε, αφού ο Άγγλος επιθετικός τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού.

Οριστικά εκτός ο Ρούνεϊ κόντρα στη Λίβερπουλ
Σοκ άνευ προηγουμένου στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ, καθώς η φημολογία των τελευταίων ωρών που έκρινε αμφίβολη τη συμμετοχή του Γουέιν Ρούνεϊ επιβεβαιώνεται και ο ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων» τίθεται νοκ-άουτ.

Ο Άγγλος φορ τραυματίστηκε στο δικέφαλο του ποδιού του και θεωρείται απίθανο να καταφέρει να είναι έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ. Ο Λουίς Φαν Χάαλ αρχίζει ήδη να καταστρώνει τα σχέδιά του για την αναπλήρωση του δυσαναπλήρωτου κενού που αφήνει ο «Γουάζα», αφού ούτως ή άλλως οι επιλογές του στην επίθεση είναι περιορισμένες.

Φαβορί για να ξεκινήσει βασικός στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Μαρουάν Φελαΐνί που ούτως ή άλλως φέτος υπολογίζεται από τον Ολλανδό για αυτή τη θέση ενώ με λιγότερες πιθανότητες έχει ο Αντονί Μαρσιάλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: