Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ζάιρο: «Θα μου κάνει καλό ο ανταγωνισμός»

Με καλό μάτι βλέπει ο Ζάιρο Ντα Σίλβα το γεγονός ότι ο Μπερμπάτοφ και ο Αθανασιάδης επιστρέφουν στη διάθεση του Τούντορ, κάτι που θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ανταγωνισμό και για τον ίδιο.

Ζάιρο: «Θα μου κάνει καλό ο ανταγωνισμός»
Το γεγονός ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Στέφανος Αθανασιάδης επιστρέφουν στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ, κάτι που θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ανταγωνισμό και για τον ίδιο, βλέπει με καλό μάτι ο Ζάιρο Ντα Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρέθηκε στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ μαζί με τον Τέρι Αντώνης και αναφέρθηκε στο πρώτο διάστημα που είναι στη Θεσσαλονίκη: «Νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ και ο κόσμος με υποδέχθηκε ζεστά και αισθάνομαι περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους, υπογράμμισε: «Εγώ θέλω να δουλέψω και να ανταποκριθώ σε αυτά που μου ζητά ο προπονητής μου όπου και αν θέλει να αγωνίζομαι. Είναι σημαντικό ότι στη θέση μου υπάρχουν ο Μπερμπάτοφ και ο Αθανασιάδης αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό είναι καλό για την ομάδα και για μένα αφού θα με κάνει καλύτερο ως ποδοσφαιριστή».

Καταλήγοντας, σχολίασε και την πορεία του ΠΑΟΚ στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας: «Ουσιαστικά και οι δυο ομάδες που παίξαμε, παρουσιάστηκαν με έντεκα ποδοσφαιριστές πίσω και ήταν δύσκολο να διασπάσουμε τις άμυνές τους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: