Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Σεμπά: «Μετά τον Πλατανιά θα δούμε Μπάγερν»


Όταν θα περάσει ο αγώνας με τον Πλατανιά θα σκεφτούν στον Ολυμπιακό την πρεμιέρα του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου, όπως δήλωσε ο Σεμπά.

Σεμπά: «Μετά τον Πλατανιά θα δούμε Μπάγερν»
Προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η αναμέτρηση με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και όχι η πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του ο Σεμπά, ο οποίος αναγνωρίζει ότι ο μεγάλος στόχος όλων είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

Για το πως νιώθει στην Ελλάδα και τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με το πορτογαλικό: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο σε σχέση με την Πορτογαλία είναι διαφορετικό, καθώς οι ομάδες έχουν κλειστές άμυνες. Εμείς θα πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο στη συνέχεια, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και να προσπαθούμε απ΄ όλες τις πλευρές να μπαίνουμε στην αντίπαλη περιοχή για να διασπάσουμε την άμυνα».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Πλατανιά και Μπάγερν: «Όλοι οι παίκτες είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Πλατανιά και όταν τελειώσει θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης. Γνωρίζουμε τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Γνωρίζουμε πως είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις και είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτήν την εβδομάδα ο προπονητής μας έχει δουλέψει πολύ πάνω στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Έχει αναλύσει πολύ καλά τον αντίπαλό μας. Γνωρίζει πως πρέπει να την αντιμετωπίσουμε για να πάρουμε μία ακόμη νίκη».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό. Θέλω να βοηθήσω και στο τέλος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: