Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Νάνο: «Όλη μας η προσοχή στο πρωτάθλημα»

Την προσοχή όλων στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη επέστησε ο Νάνο, ο οποίος τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για τη νίκη στον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο.

Νάνο: «Όλη μας η προσοχή στο πρωτάθλημα»
Έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Νάνο και στη συνέχεια υπογράμμισε πως πλέον στόχος της ομάδας – μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη – είναι να συγκεντρωθεί απόλυτα στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός μπακ στην κάμερα της Nova

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και την κατάσταση του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη: «Βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση που ήμασταν πριν από την παύση. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο αγώνας θα είναι δύσκολος σε εκτός έδρας ματς. Εμείς έχουμε μία καλή ομάδα και είμαστε σε μία καλή στιγμή και θα μπορέσουμε να φύγουμε με τη νίκη από εκείνη».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Είμαστε πλέον ήρεμοι. Τα πράγματα δεν γυρίζουν πίσω. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα κατακτήσουμε».

Για το αν υπάρχει πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η μοναδική σκέψη πλέον είναι το πρωτάθλημα και δεν έχουμε κάποια άλλη αυτή τη στιγμή. Εκεί θα πρέπει να δείξει η ομάδα όλη της την προσοχή. Αυτός θα είναι ένας τρόπος να δούμε κατά πόσο μπορεί η ομάδα να πολεμήσει σε δύσκολους αγώνες, σε δύσκολες έδρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: