Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η Original δίπλα στους πρόσφυγες!!

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες θα συγκεντρώσει η Original κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, τιμώντας τις ρίζες του συλλόγου.

Η Original δίπλα στους πρόσφυγες

Η ανακοίνωση της Original

«Σε αυτές τις δύσκολες μέρες της προσφυγιάς, του ξεριζωμού και του κοινωνικού αποκλεισμού, η οικογένεια της ORIGINAL 21 μόνο θεατής δεν θα μπορούσε να παραμείνει. Έτσι κι αλλιώς δεν το επιτρέπει η ιστορία της, η ιστορίας μιας ομάδας που γνώρισε την προσφυγιά από τη γέννησή της. Η ίδια ιστορία που έκανε την ΑΕΚ μάνα των προσφύγων!

Μεγαλωμένοι με αυτά τα ιδανικά, στεκόμαστε δίπλα στους πρόσφυγες και τους καλωσορίζουμε σε μία οικογένεια που χωράνε ΟΛΟΙ ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος και λοιπών χαρακτηριστικών.

Καλούμε όλους τους αγνούς ΑΕΚτζήδες να συμμετέχουν στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε να δώσουμε μία μικρή βοήθεια και μια μεγάλη αγκαλιά.

Την Κυριακή θα υπάρχει κιόσκι της ORIGINAL 21 στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ όπου θα μπορεί ο καθένας μας να φέρει τα εξής:

Ντεπόν παιδικά και για ενήλικες, ρούχα, εσώρουχα, μακρυμάνικες μπλούζες (κυρίως παιδικές), παιδικές πάνες, υγρά μωρομάντηλα, νερά, σαπούνια και σαμπουάν, φαγητό σε κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν, παιδικές τροφές, βρεφικό και παιδικό γάλα σε σκόνη, γάλα συμπυκνωμένο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, παιδικά παιχνίδια, υπνόσακους, παπούτσια.

Παράλληλα, καθημερινά η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχίζεται στα στεγασμένα club της ORIGINAL 21.

Και το θαύμα της ΑΕΚ πρόσφυγες το έκαναν!

ORIGINAL 21
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: