Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πετράκης: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί για την ΑΕΚ»

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος σέβεται την ΑΕΚ και τη δουλειά του Τραΐανού Δέλλα.

Πετράκης: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί για την ΑΕΚ»
Αν και αναγνωρίζει ότι η ΑΕΚ είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα και ο Τραϊανός Δέλλας κάνει καλή προσπάθεια, ο Γιάννης Πετράκης εξέφρασε την άποψη ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην «Ένωση» μέσα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Ηπειρωτών στην κάμερα της Nova

Για το ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή (13/9, 16:00) στο ΟΑΚΑ: «Παίζουμε με μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Νομίζω ότι είναι καλή ομάδα, με ποιότητα και καλά δουλεμένη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά να προετοιμαστούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι αυτό. Πιστεύω ότι η ομάδα μας μπορεί να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την Κυριακή».

Για τον Δέλλα: «Υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός για τον Δέλλα και το διάστημα αυτό κάνει καλή δουλειά. Η ΑΕΚ έχει σχέδιο και αυτό ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας, ενώ θα έχει κίνητρο και ενέργεια. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας και μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με όποιον κι αν παίξουμε, όπου κι αν παίξουμε».

Για το παιχνίδι του ΠΑΣ και αν φοβάται ότι οι αντίπαλοι θα τον «μάθουν»: «Δεν μπορώ να απαντήσω. Αυτό είναι θέμα των αντιπάλων. Για το στιλ παιχνιδιού έχουμε δουλέψει κάποια πράγματα, τα οποία αν τα κάνεις και στην προπόνηση σου δίνουν λύσεις. Προσπαθούμε κάθε μέρα μέσα από την προπόνηση να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που θα μας βάλει ο αντίπαλος. Είναι πράγματα που θα πρέπει να βρίσκουμε όσο γίνεται καλύτερες λύσεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά το δουλεύουμε για να το αξιοποιήσουμε με κάθε αντίπαλο».

Για τα βραβεία που παίρνουν οι παίκτες του ΠΑΣ, όπως το τελευταίο του Βελλίδη: «Μακάρι αυτό να συνεχιστεί και τα παιδιά να διακρίνονται μέσα από τη συλλογική προσπάθεια. Είναι τιμητικό και για εμάς. Όταν είμαστε μέλη μιας ομάδας πάνω απ΄ όλους είναι η ομάδα. Ο κάθε παίκτης πρέπει να βελτιώνεται, να γίνεται καλύτερος γιατί και η ομάδα τον βοηθάει. Ο παίκτης πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί κάθε μέρα και είναι ανταποδοτικό».

Για το γεγονός πως αναμένεται αρκετός κόσμος στο ΟΑΚΑ: «Υπάρχει η ιδιαιτερότητα αυτή. Περιμένουμε μεγάλη ενέργεια από την ΑΕΚ και τον κόσμο. Πρέπει να το διαχειρηστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: