Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μπράβο: «Εκεί που αρμόζει στον Άρη»

Ο Ραούλ Μπράβο δεν πτοείται από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και δηλώνει αποφασισμένος να αποτελέσει μέρος της αναγέννησης του Άρη βοηθώντας να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία!

Μπράβο: «Εκεί που αρμόζει στον Άρη»
Κάθε άλλο παρά προβληματισμένος από την δύσκολη αποστολή του Άρη εμφανίστηκε ο Ραούλ Μπράβο.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova έδειξε απόλυτα έτοιμος για τη νέα πρόκληση με τους «κίτρινους» αλλά και να βάλει το δικό του λιθαράκι στην επιστροφή της ομάδας στην φυσική της θέση, την πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ισπανός μπακ στο συνδρομητικό κανάλι:

-Είσαι, πλέον, παίκτης του Αρη! Πως προέκυψε, σου ήρθε ξαφνικό;

«Πράγματι, έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και όπως είπες ήταν εντελώς ξαφνικό! Γίνανε κάποιες διαδικασίες κα εφόσον κατάφερε και πήρε ο κ. Καρυπίδης τον έλεγχο της ομάδας, ήρθε και η πρόταση από τον Αρη κάτι το οποίο με ενθουσίασε! Ούτως ή άλλως γνώριζα την ιστορία και τη δυναμική του Αρη, επομένως ήρθα κι εγώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια της ανόδου και της επιστροφής εκεί όπου αρμόζει στην ομάδα, δηλαδή, στην Α' Εθνική».

-Ο παράγοντας Γ' Εθνική’ δεν σε φόβισε; Τα γήπεδα, οι συνθήκες που επικρατούν στην κατηγορία;

«Είναι κάτι το οποίο δεν το σκέφτηκα καθόλου. Αυτό που σκέφτομαι είναι το τι θα συμβεί όταν η ομάδα ξαναβρεθεί στην Α’ Εθνική. Είναι το μόνο που έχουμε σχεδιάσει, το μόνο που σκεφτόμαστε, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αγωνιστούμε, να κοπιάσουμε και ξέρουμε ότι πρέπει να υποφέρουμε για ν΄ αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητα του Αρη. Αμεσος στόχος, λοιπόν, είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία και αμέσως μετά η Α΄ Εθνική. Συμφωνώ πως οι συνθήκες θα είναι δύσκολες, τα γήπεδα δεν θα είναι καλά, θα παίζουμε με ομάδες οι οποίες θα έχουν μοναδικό κίνητρο να μας κερδίσουν, όμως όταν σφυρίζει ο διαιτητής και αρχίζει να κυλά η μπάλα, όλα ξεχνιούνται…».

-Κίνητρο για την απόφασή σου να έρθεις στον Αρη ήταν και ο εκδηλωτικός του κόσμος;

«Αν κάτι μ’ έκανε να έρθω στον Αρη είναι, πράγματι, αυτό! Να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας! Διότι, αν μια ομάδα θέλει να λογίζεται ως μεγάλη, αυτό αποδεικνύεται από τους οπαδούς της. Οι οπαδοί του Αρη έχουν παλμό και αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για μένα».

-Το δικό σου ποδοσφαιρικό κίνητρο για να συνεχίσεις να είσαι ενεργός;

«Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος για μένα. Είναι να αγωνίζομαι και αμέσως μετά το τέλος του ματς να δέχομαι τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες μου, από τον κόσμο, από τους αντιπάλους και να μου λένε ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Μπαίνω μέσα στο γήπεδο για να τα δίνω όλα και εφόσον όταν βγαίνω συμβαίνουν ολα αυτά που προανέφερα, τότε είναι κάτι που μου δίνει δύναμη να συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο».

-Είσαι έτοιμος για την ιδιότυπη πίεση της Γ΄ Εθνικής, δεδομένου πως ο Αρης θα παίξει για δεύτερη σεζόν σ΄ αυτή την κατηγορία και όπως αντιλαμβάνεσαι λάθη δεν συγχωρούνται…

«Πίεση πάντα θα υπάρχει. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον Αρη, μ΄ αυτή την ιστορία και μ΄ αυτόν τον κόσμο ο οποίος είναι πάρα πολύ πληγωμένος. Εμάς, στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% μέσα στο γήπεδο, όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει αυτό έχουν στο μυαλό τους, ούτως ώστε να βλέπουμε τα αποτελέσματα τα οποία θα είναι θετικά και θα μας οδηγούν στην άνοδο».

-Πως σου φαίνεται το ‘’Κλ. Βικελίδης’’;

«Πάντα εντυπωσιαζόμουν απ΄ αυτό το γήπεδο, το οποίο το γνώρισα πάρα πολύ καλά, ερχόμενος ως αντίπαλος, ειδικά με τον Ολυμπιακό στα μεγάλα ντέρμπι. Είναι ένα γήπεδο το οποίο πάντα μου άρεσε. Τώρα, όντας από την πλευρά του Αρη, περιμένω να απολαύσω τον παλμό και τη δυναμική αυτής της έδρας».

-Να υποθέσω ότι θέλεις να φτάσεις με τον Αρη ως τη Superleague;

«Αυτός είναι ο μοναδικός μου στόχος, γι αυτό και υπέγραψα στον Αρη!»

-Μιλάμε, δηλαδή, για Ραούλ Μπράβο τριετίας;

« (γελάει…)Ε, ίσως και δύο να είναι. Ας ανεβάσουμε πρώτα την ομάδα στην Α΄ και μετά βλέπουμε».

-Να σε ρωτήσω πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Superleague;

«Πιστεύω πως τα πράγματα θα κυλήσουν, όπως, περίπου, κυλούν κάθε χρόνο. Ο Ολυμπιακός, έχει την πρώτη υποψηφιότητα για την κατάκτηση του τίτλου, αν όμως επαναπαυθεί, τότε μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ίσως να είναι έτοιμοι να κάνουν τη ζημιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: