Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

«Κριτήριο» ο Αραβίδης!

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες του Χρήστου Αραβίδη να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, με τον Δέλλα πλέον να έχει περισσότερες επιλογές για το αρχικό σχήμα.

«Κριτήριο» ο Αραβίδης
Όσον περνάει ο καιρός τα προβλήματα στην ΑΕΚ λιγοστεύουν και αυτό δημιουργεί έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Τραϊανό Δέλλα όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ντιέγκο Μπουνανότε είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά ως βασικό, ενώ σε καλή κατάσταση είναι ο Ρόναλντ Βάργκας, ενώ έτοιμοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά είναι και οι Πέτρος Μάνταλος και Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Ωστόσο, εκείνο που περιμένει ο Έλληνας τεχνικός είναι να διαπιστώσει την κατάσταση του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο διεθνής επιθετικός είναι αρκετά πιθανό να παίξει με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ενώ τις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ διεκδικούν οι Μπουονανότε, Βάργκας, Πλατέλλας και Μπαρμπόσα. Αν δεν τα καταφέρει ο «Άραβας», τότε φανέλα βασικού θα πάρει ο Κρισάντους που έχει δείξει καλή εικόνα στα τελευταία ματς της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, την ενδεκάδα θα αποτελέσουν επίσης οι Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον και Σιμόες, με τον Ντίντακ και Σοϊλέδη να διεκδικούν μία θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: