Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Κοντά σε συμφωνία με Κλοπ η Ζενίτ!!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να βρίσκεται η διοίκηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία αναμένεται να προσλάβει τον Γερμανό τεχνικό ως αντικαταστάτη του Αντρέ Βίλας Μπόας.

Κοντά σε συμφωνία με Κλοπ η Ζενίτ
Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για να διαδεχθεί τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, οι διοικούντες τον ρωσικό σύλλογο φημολογείται ότι έχουν έρθει σε επαφή με τον Γερμανό προπονητή, στον οποίο προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο που φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ ετησίως και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Βίλας Μπόας επρόκειτο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Ζενίτ, όμως νέες πληροφορίες τον θέλουν να αποχωρεί και νωρίτερα, λόγω της κόντρας που είχε με τη διοίκηση για τις μεταγραφές και εκείνη κινήθηκε άμεσα για τον αντικαταστάτη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ είχε ξεκαθαρίσει πως δε θα είχε πρόβλημα να εργαστεί σε κάποια ομάδα, εκτός των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αρκεί να πληρούσε αυτή κάποιες προϋποθέσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: