Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Τιμάει τις ρίζες του ο Πανιώνιος!!

Ο Πανιώνιος δεν ξεχνά τη γενέτειρά του και για μία ακόμη χρονιά, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την 93η επέτειο από την Μικρασιατική καταστροφή.

Τιμάει τις ρίζες του ο Πανιώνιος
Ο Πανιώνιος την παραμονή της συμπλήρωσης 125 χρόνων από την ίδρυση του δεν ξεχνάει την… Μάνα Σμύρνη και για μία ακόμη φορά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (13/09, 20:30) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την 93η επέτειο από την Μικρασιατική καταστροφή, την οποία βίωσε και ως σωματείο.

Οι εκδηλώσεις για την Μικρασιατική καταστροφή αλλά και τα γενέθλια του Πανιωνίου δεν θα σταματήσουν μόνο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό καθώς η Νέα Σμύρνη στις 17 Σεπτεμβρίου θα γιορτάσει τα 125 χρόνια του Πανιωνίου και τα 75 από την εγκατάσταση των «κυανέρυθρων» στη Νέα Σμύρνη, σε εκδήλωση που θα γίνει στο Άλσος της περιοχής.

Να θυμίσουμε πως σε προηγούμενες αντίστοιχες περιπτώσεις ο Πανιώνιος έχει αγωνιστεί με μαύρες εμφανίσεις, έχει τηρήσει ενός λεπτού σιγή ενώ και το γήπεδο είχε στολιστεί περιμετρικά με πλακάτ τα οποία ανέγραφαν τις πόλεις των… χαμένων πατρίδων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: