Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Με Κουτρουμπή και Αμπέντ στην Πλατεία!

Ο Γιώργος Κουτρουμπής θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάντσεθ στην άμυνα του Παναθηναϊκού στον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο, με τον Αναστασίου να τοποθετεί για δεύτερο σερί ματς τον Αμπέντ στα χαφ.

Με Κουτρουμπή και Αμπέντ στην Πλατεία
Τα χαρτιά του όσον αφορά την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, άνοιξε ο Γιάννης Αναστασίου στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο 42χρονος προπονητής έδειξε ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λουκ Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ζέκα, Κουτρουμπή (αντί του Σάντσεθ), Ταυλαρίδη και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τάσος Λαγός, ο οποίος ως εσωτερικούς μέσους θα έχει τους Μεχντί Αμπέντ και Ντάνιελ Πράνιτς. Οργαντικό ρόλο θα αναλάβει ο Ατζαγκούν, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μάρκους Μπεργκ και Νίκος Καρέλης.

Όσον αφορά τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο Κλωναρίδης ακολούθησε χθες θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ατομικό με τρέξιμο έκανε ο Λουντ, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Βέμερ και Σάντσεθ. Εκτός αποστολής θα είναι ο Εσιέ, αφού αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την 4η αγωνιστική με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: