Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Αντετοκούνμπο: «Ακούσαμε τον κόουτς»

Οι οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ηρέμησαν τους διεθνείς και έτσι η νίκη της Εθνική μας κόντρα στο Βέλγιο ήρθε πιο εύκολα, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αντετοκούνμπο: «Ακούσαμε τον κόουτς»
Στο δυνατό και ομαδικό παιχνίδι της Εθνικής απέδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τη νίκη επί του Βελγίου. Μάλιστα, ο «Giannis» τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο όλοι οι διεθνείς ήταν αγχωμένοι, ωστόσο οι οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου τους ηρέμησαν!

«Παίξαμε πολύ δυνατά κι ομαδικά. Πλέον πάμε στο ξενοδοχείο προκειμένου να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, για το επόμενο παιχνίδι. Λογικά με την Ισπανία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο αγχωμένοι, χάσαμε κάποιες μπάλες, γενικώς κάναμε λάθη. Στο δεύτερο έπεσαν οι σφυγμοί, ακούσαμε τον κόουτς και φτάσαμε στη νίκη. Πιστεύω σε έναν παίκτη πάντα θα υπάρχει άγχος. Είναι καλό να υπάρχει, όμως δεν πρέπει να μας κυριεύει. Μακάρι να περάσουμε και στην τετράδα. Να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε και να κάνουμε κάτι καλό στα προημιτελικά. Όποια ομάδα κι αν έλθει στη φάση των “8”, είτε είναι η Ισπανία, είτε η Πολωνία θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον ΟΤΕ TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: