Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλε Σκόλα! (video)

Με οδηγό τον Λουίς Σκόλα, η Αργεντινή νίκησε 78-70 το Μεξικό και έτσι προκρίθηκε στον τελικό των Παναμερικανικών, ενώ πήρε το «εισιτήριο» για το Ρίο! Ήττα για τον Καναδά του Σκραμπ από τη Βενεζουέλα.

Μεγάλε Σκόλα! (video)
Αυτός είναι η ηγέτης! Ο Λουίς Σκόλα έκανε ό,τι ήθελε και κόντρα στο Μεξικό, με αποτέλεσμα η Αργεντινή να νικήσει 78-70 και εκτός από την πρόκριση στον τελικό των Παναμερικανικών, να πάρει και το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Επίσης, για τον 35χρονο φόργουορντ/σέντερ η βραδιά έγινε ακόμη πιο… μεγάλη, καθώς με τους 18 πόντους που σημείωσε, έφτασε τους 1.292 συνολικά στη διοργάνωση και έτσι έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον τεράστιο Βραζιλιάνο, Όσκαρ Σμιντ. Άξιος συμπαραστάτης του Σκόλα, ήταν ο Καμπάτσο με 15 πόντους.

 

inner

Από ‘κει και πέρα, αντίπαλος της «αλμπισελέστε» στον τελικό των Παναμερικανικών θα είναι η Βενεζουέλα, η οποία επιβλήθηκε 79-78 του Καναδά, χάρη σε μία βολή του Γκρέγκορι Βάργκας σχεδόν σε «νεκρό χρόνο». Από τους ηττημένους, ο Όλινικ έκανε ό,τι μπορούσε με 34 πόντους, με τον Φιλ Σκραμπ της ΑΕΚ να είχε 3 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 λάθος και 1 κλέψιμο, σε 19:48’’ λεπτά συμμετοχής.  

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: