Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μπουρούσης: «Έχουμε την ενέργεια για να προκριθούμε»

Στην ενέργεια που βγάζει η Εθνική ομάδα ποντάρει ο Γιάννης Μπουρούσης για να φτάσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Μπουρούσης: «Έχουμε την ενέργεια για να προκριθούμε»
Ο διεθνής σέντερ τόνισε πως το Βέλγιο ήταν πολύ δυνατό και πως δεν είχαν συνηθίσει την ώρα της αναμέτρησης. Πιστεύει πως οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο σε κάθε αναμέτρηση και πως είναι έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο στην οκτάδα, τονίζοντας πως θα χρειαστεί καρδιά κόντρα στην Ισπανία και πως υπάρχουν πολλά κίνητρα από τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το Βέλγιο ήταν πολύ δυνατό στο πρώτο ημίχρονο. Η ώρα του αγώνα ήταν περίεργη και δεν είχαμε προπονηθεί σχεδόν καθόλου. Δεν είμαι προπονητής για να μιλήσω για σχήματα. Ο κάθε παίκτης κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εφόδιό μας για τον προημιτελικό θα είναι η ενέργεια. Με όποια ομάδα κι αν παίξουμε, εμείς θα είμαστε έτοιμοι

Το επόμενο παιχνίδι είναι θέμα καρδιάς και διάθεσης. Θέλαμε την πρόκριση και τα προηγούμενα χρόνια. ‘Πονάγαμε’ που δεν το καταφέραμε. Είναι η Εθνική ομάδα κι έρχεσαι σε αυτή με όλη σου την καρδιά. Εάν παίξουμε με την Ισπανία, θα θυμηθώ το παιχνίδι του 2007. Μας είχαν ‘κλέψει’ τη νίκη και από αυτό θα βρω κίνητρο.

Είμαστε ομάδα. Φτάσαμε εκεί που θέλαμε, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα δείξουμε χαρακτήρα και το θέλουμε πάρα πολύ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: