Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αλόνσο: «Έξαλλος και ντροπιασμένος»

Ο Φερνάντο Αλόνσο έχει πολλά παράπονα από το «αδύναμο» μονοθέσιο που του παρέχει η McLaren και δεν μάσησε τα λόγια του.

Αλόνσο: «Έξαλλος και ντροπιασμένος»
Μια ακόμη απογοητευτική παρουσία είχε η McLaren στο Grand Prix της Ιαπωνίας. Ο Φερνάντο Αλόνσο τερμάτισε ενδέκατος και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τις επιδόσεις του μονοθεσίου του.

«Eίμαι έξαλλος και νιώθω ντροπιασμένος. Είναι ενοχλητικός όταν βλέπεις άλλα μονοθέσια να κάνουν λάθη, να φεύγουν στις στροφές και ξαφνικά να βρίσκονται δίπλα σου. Έχουμε τεράστιο μειονέκτημα στην ταχύτητα, λες και τρέχουμε σε άλλη κατηγορία. Είναι πολύ δύσκολο να τρέξεις έτσι. Θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην ομάδα για την επόμενη περίοδο. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ στην ομάδα, το ξέρουν και μόνοι τους», δήλωσε ο Ισπανός πιλότος, που πάντως ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει πριν το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

«Στόχος μου είναι να μείνω εδώ και να νικήσω. Πιστεύω πως η ομάδα μας είναι η μόνη που έχει τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστική της Mercedes στο εγγύς μέλλον. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί δεν έχουμε τα εργαλεία να τους αντιμετωπίσουμε. Όλοι ξέρουμε ποια είναι τα προβλήματά μας και ψάχνουμε τις λύσεις για την επόμενη σεζόν. Είμαι αισιόδοξος», τόνισε ο Αλόνσο που είναι 16ος στη βαθμολογία με μόλις 11 πόντους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: