Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αλέξις, ξέρεις κάτι; Σαν κι εσένα κανείς!!

Μπορεί ο Λεβαντόφσκι να μονοπωλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον, όμως την ίδια ώρα ο Αλέξις Σάντσες με το χατ-τρικ του έγινε ο κάτοχος ενός μοναδικού ρεκόρ που θα ζήλευε κάθε σέντερ φορ στον πλανήτη.

Αλέξις, ξέρεις κάτι; Σαν κι εσένα κανείς!
Σε σταθερή αξία εξελίσσεται ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος αποδεικνύει την ποιότητά του αλλά και την προσαρμοστικότητα που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής.

Ο Χιλιανός επιθετικός κατάφερε στο 5-2 της Άρσεναλ στην έδρα της Λέστερ να σημειώσει χατ-τρικ, το πρώτο του από τη μέρα που άφησε την Μπαρτσελόνα για τους «κανονιέρηδες». Τη στιγμή που στο 81’ ολοκλήρωνε το προσωπικό του σόου, θα πανηγύριζε ακόμη περισσότερο εάν κάποιος του ψιθύριζε πως γινόταν –πέρα από το πρόσωπο του αγώνα- και ο κάτοχος ενός ανεπανάληπτου ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που καταφέρνει να σημειώσει χατ-τρικ σε τουλάχιστον ένα ματς σε Serie A, Primera Division και Premier League.

Στην Ιταλία και με τη φανέλα της Ουντινέζε έκανε τον τερματοφύλακα της Παλέρμο να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα τρεις φορές (από τις επτά συνολικά) το Φεβρουάριο του 2011 και με εμφανίσεις όπως εκείνη ανάγκασε την Μπαρτσελόνα να ασχοληθεί με την περίπτωσή του και να τον κάνει δικό της.

inner

Χρειάστηκε να κάνει υπομονή τρία χρόνια για το επόμενο ραντεβού με το χατ-τρικ, το οποίο ήρθε τελικά με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» τον Ιανουάριο του 2014, όταν οι Καταλανοί επικράτησαν 4-0 της Έλτσε και ο ίδιος με χτύπημα φάουλ είχε σημειώσει το τελευταίο προσωπικό του γκολ.

inner

Μετά από 1,5 χρόνο ο Αλέξις Σάντσες χτύπησε ξανά και… τριπλά.

inner

Έμελλε να το πετύχει απέναντι στη Λέστερ και αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει κλείσει καν τα 27 χρόνια του, ίσως μια μεταγραφή στη Γερμανία και η πιθανότητα να βάλει και την Bundesliga στη συλλογή του, να είναι μέσα στα σχέδιά του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: