Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Φαν Χάαλ: «Μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε»

Η αυτοπεποίθηση στις τάξεις της Γιουνάιτεντ έχει φτάσει στα ύψη μετά τη νίκη επί της Σάντερλαντ και την «αναρρίχηση» της ομάδας στην κορυφή κάτι που φανέρωσε και ο Φαν Χάαλ με τις δηλώσεις του.

Φαν Χάαλ: «Μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε»
Στην κορυφή της Premier League επέστρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 2,5 χρόνια απουσίας της από το «ρετιρέ» της βαθμολογίας, κάτι που έχει φέρει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας.

Ωστόσο, τον ίδιο ενθουσιασμό έχει προκαλέσει και εντός αποδυτηρίων, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Λουίς Φαν Χάαλ μετά τη νίκη επί της Σάντερλαντ.

«Νομίζω να συνεχίσεις στην κορυφή σε αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι καλύτερα στην κορυφή απ’ ό,τι την περσινή σεζόν, όταν είχαμε 13 πόντους μετά από 10 παιχνίδια και έπρεπε να κυνηγήσουμε.

Πέρυσι είχαμε την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή η χρονιά είναι πολύ διαφορετική, αλλά αρχίζουμε καλύτερα από την κορυφή, παρά από τον πάτο. Θα είναι πολύ δύσκολο. Ρωτήστε με τον Μάη και θα μπορώ να σας απαντήσω καλύτερα», τόνισε ο Λουίς Φαν Χάαλ σε ερώτηση σχετικά με το αν η Γιουνάιτεντ είναι διεκδικητής του τίτλου και συμπλήρωσε:

«Η Μάντσεστερ μπορεί να νικήσει κάθε ομάδα, αλλά χρειάζεσαι τύχη και σήμερα η τύχη ήταν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: