Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας!! (preview)

Τη φορμαρισμένη Γουότφορντ που μετρά σερί θετικά αποτελέσματα αντιμετωπίζει εκτός έδρας η πάντοτε ανταγωνιστική, Κρίσταλ Πάλας του Άλαν Πάρντιου για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.  
Το παιχνίδι στο «Vicarage Road» πραγματοποιείται με τις δύο ομάδες ισόβαθμες στους εννέα πόντους, αλλά τους «αετούς» να έχουν προβάδισμα και καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα λόγω της διαφοράς τερμάτων που όμως είναι στην ελάχιστη τιμή της...
Οι γηπεδούχοι, έχουν καταφέρει να μετρήσουν δύο διαδοχικές νίκες, με το 1-0 επί της Σουόνσι και την εκτός έδρας επικράτηση επί της Νιούκαστλ με σκορ 2-1 στα τελευταία τους παιχνίδια, ενώ η Πάλας, ναι μεν έχει ηττηθεί (1-0 από Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναν), όμως ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτές οι ήττες ήταν... εκτός προγράμματος.
Πάντως, μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Πάρντιου έκανε σωστά τη δουλειά της και τελείωσε εύκολα το παιχνίδι με την Τσάρλτον επικρατώντας 4-1 για να περάσει στον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ.
Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν έχουν τον τιμωρημένο, Βαλόν Μπεχράμι και τον τραυματία Ζοσέλ Έκστραντ, όμως μπορεί ο Κίκε Φλόρες να υπολογίζει στους Γκεντιουρά, Μπέργκις και Άκε.
Στην αντίπερα όχθη, ο Τζο Λέντλεϊ είναι ετοιμοπόλεμος για την Πάλας, όχι όμως οι Ντελάνεϊ και Νταν των οποίων η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πρόβλημα στα πλευρά αντιμετωπίζει ο Γουίκαμ που επίσης είναι αμφίβολος.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: