Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

«Φόρτωσε» ο Μουρίνιο!!

Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νέα απώλεια της Τσέλσι κόντρα στη Νιούκαστλ και φρόντισε να εκφράσει με χαρακτηριστικό τρόπο τα συναισθήματά του μετά το τέλος του ματς.

«Φόρτωσε» ο Μουρίνιο!
Δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος του ματς κόντρα στη Νιούκαστλ, αφού παρά το γεγονός ότι κατάφεραν να ισοφαρίσουν από 2-0 σε 2-2, με δηλώσεις του εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τα όσα έδειξαν στο χορτάρι του «St. James Park».

«Στο πρώτο ημίχρονο, από το 0 έως το 10, παίξαμε -1. Ήμασταν τόσο κακοί. Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά. Ραμίρες και Γουίλιαν άλλαξαν το παιχνίδι. Έφεραν μεγαλύτερη ένταση που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει η Νιούκαστλ.

Πρέπει να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί μια ομάδα παίζει τόσο άσχημα στο πρώτο ημίχρονο και τόσο καλά στο δεύτερο. Σε κάθε τομέα του πρώτου μέρους ήμασταν κακοί. Κακή απόδοση μεμονωμένων ποδοσφαιριστών. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην είμαστε ανταγωνιστικοί», ανέφερε ο Πορτογάλος που φαίνεται να χάνει την υπομονή του ειδικά με κάποιους παίκτες που θεωρούνται οι σταρ της ομάδας.

Η Τσέλσι πλέον έχει 8 βαθμούς τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεφύγει με 16. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: