Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Βεργέτης: «Να δείξουμε χαρακτήρα στη Λιβαδειά»

Τα σημεία που χρειάζεται να προσέξει ο Αστέρας Τρίπολης στο σημερινό παιχνίδι στην έδρα του Λεβαδειακού ανέλυσε ο Στάικος Βεργέτης.

Βεργέτης: «Να δείξουμε χαρακτήρα στη Λιβαδειά»
Ο Λεβαδειακός είναι μία δύσκολη ομάδα, πόσω μάλλον μέσα στην έδρα του, και για αυτό τον λόγο ο Αστέρας Τρίπολης πρέπει να δείξει χαρακτήρα στο σημερινό παιχνίδι των δύο ομάδων, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Αρκάδων στο Novasports

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Καλούμαστε να δείξουμε χαρακτήρα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που μας έχει κερδίσει στην έδρα τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να δείξουμε ισχυρό χαρακτήρα και προσωπικότητα ως ομάδας. Υπολογίζουμε πολύ τον ενθουσιασμό που έχουν στην έδρα τους και θα πρέπει να μπλοκάρουμε τα επιθετικά όπλα του αντιπάλου και στη συνέχεια να παραθέσουμε τα δικά μας»

Για τις απουσίες που είχαν οι Αρκάδες: «Επειδή είναι πολύ κοντά ο αγώνας νομίζω ότι δεν θα έχουμε επιστροφές. Θεωρώ όμως τυχερό τον εαυτό μου, επειδή έχουμε ένα πλούσιο ρόστερ και μπορούμε να καλύψουμε τις απουσίες αυτές. Ο Αστέρας χρειάζεται να έχει αμυντική συνοχή και στη συνέχεια να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργούμε, αφού το ποσοστό ευστοχίας δεν είναι τόσο υψηλό και πρέπει να το διορθώσουμε».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον Λεβαδειακό: «Υπάρχουν πολλοί ικανοί ποδοσφαιριστές. Ο Μάντζιος είναι ένας επιθετικός που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, ο Τσίμο Ναβάρο που έχει περάσει από τον Αστέρα είναι ένας επικίνδυνος επιθετικός και πίσω τους υπάρχουν πολλοί επικίνδυνοι παίκτες που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: