Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Είδε… αστεράκια από τον Μάντζιο!!

Αυτή η νίκη είχε προσωπική υπογραφή. Ο Βαγγέλης Μάντζιος πήρε από το χέρι τον Λεβαδειακό στο ματς με τον Αστέρα (όπως και με τον Ηρακλή) και του χάρισε άλλο ένα «τρίποντο» (2-1).

Είδε… αστεράκια από τον Μάντζιο
Του πάνε τα δύσκολα του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Άκη Μάτζιου έφθασε σε δεύτερη απρόσμενη νίκη μέσα σε δύο εβδομάδες, καθώς μετά το διπλό επί του Ηρακλή, επικράτησε 2-1 του Αστέρα στη Βοιωτία.

Πρωταγωνιστής και πάλι ο Βαγγέλης Μάντζιος που είχε σκοράρει και στη Θεσσαλονίκη (έχει πετύχει όλα τα γκολ της ομάδας του έως τώρα). Στο 45+1’ «κρέμασε» τον Θεοδωρόπουλο που δεν αντέδρασε καλά στη σέντρα σουτ του έμπειρου επιθετικού, ενώ στο 49’ ο ίδιος παίκτης τον εκτέλεσε με τη μια. Ο Γιάννου μείωσε με κεφαλιά στο 87ο λεπτό.

Το ματς


Ο Λεβαδειακός έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του, καθώς μπήκε πιο επιθετικά από τον αντίπαλο του, που ωστόσο είναι πιο ποιοτικός, αλλά δεν το φανέρωσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αστέρας ήταν παθητικός σε όλη σχεδόν την αναμέτρηση και δεν έκανε καθόλου το… παιχνίδι του. Δηλαδή, πίεση ψηλά και αρκετή ενέργεια στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης από τους παίκτες του. Αυτό επιδιώκει να κάνει συνήθως στα ματς του και δεν το έπραξε σήμερα. Προφανώς, αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι την Πέμπτη υπάρχει και το πολύ δύσκολο και σημαντικό ματς με την Σάλκε στη Γερμανία.

Ουσιαστικά, μόνο στο τελευταίο εικοσάλεπτο πίεσε ο Αστέρας και ο πρώτος κίνδυνος στην εστία του Λεβαδειακού ήρθε στο 53’, όταν ο Μιλιάζες πήγε να βάλει επικό αυτογκόλ, προσπαθώντας να απομακρύνει, αλλά η μπάλα κατευθύνθηκε με δύναμη προς τον Τσιντώτα που ήταν σε ετοιμότητα και σε καλή ημέρα λίγες ημέρες μετά την κακή εμφάνιση στη Λεωφόρο. Η πρώτη καλή ευκαιρία που προήλθε από παίκτη του Αστέρα έγινε στο 67’ όταν ο Σκούρτης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά και πάλι ο Τσιντώτας έδιωξε.

Ωστόσο, για να μην μιλάμε μόνο για τους Αρκάδες, αλλά και για τους Βοιωτούς που έφθασαν στη μεγάλη νίκη. Η προσέγγιση του ματς ήταν αρκετά καλή, κυρίως για τους παραπάνω λόγους που οδήγησαν την ομάδα του Στάικου Βεργέτη στο να είναι… έξω από τα νερά της. Οι ευκαιρίες που έκανε ο Λεβαδειακός δεν ήταν πολλές και δεν είναι και εύκολο να συμβεί αυτό κόντρα σε μια ομάδα που έχει πιο πολύ ταλέντο. Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Μάντζιο που πέραν των δύο τερμάτων παίδεψε αρκετά την άμυνα του Αστέρα.

Στα τελευταία δέκα λεπτά περίπου πίεσε αρκετά ο Αστέρας, αλλά δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι, φεύγοντας με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: