Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Καταγγελίες για ρατσισμό από τον Άντιτς!!

Ο Πέρο Άντιτς κατήγγειλε την αστυνομία των ΗΠΑ για ρατσιστική συμπεριφορά με αφορμή τη σύλληψή του έξω από νυχτερινό κλαμπ όταν αγωνιζόταν στο ΝΒΑ.

Καταγγελίες για ρατσισμό από τον Άντιτς
Η εικόνα του Πέρο Άντιτς με χειροπέδες έξω από νυχτερινό κλαμπ της Νέας Υόρκης και του Τάμπ Σεφολόσα να δέχεται χτύπημα από αστυνομικό, είναι κάτι που δεν ξεχνιέται εύκολα. Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ μίλησε για το συγκεκριμένο περισταστικό σε κροατική ιστοσελίδα και κατήγγειλε ρατσισμό σε βάρος του.

«Ήμασταν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Οταν έγινε η φασαρία, βγήκα να δω τι συμβαίνει. Ο ρατσισμός βασιλεύει στις ΗΠΑ. Ο Σεφολόσα δεν είναι λευκός, ενώ οι αστυνομικοί ήταν. Δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο, έτσι πήραν και μένα. Ποτέ δεν πήραμε εξήγηση για τη συμπεριφορά τους. Εκεί η αστυνομία σκοτώνει ανθρώπους και τίποτα δεν συμβαίνει», τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρμπαχτσε, ωστόσο δεν συνέδεσε ό,τι συνέβη με την απόφασή του να επιστρέψει στην Ευρώπη. «Eκείνο το περιστατικό δεν είχε σχέση με τον λόγο, για τον οποίο έφυγα από τους Χοκς. Εμαθα πως θα αποκτήσω ένα ακόμη παιδί και δεν ήθελα να παραμείνω μακριά από την οικογένειά μου. Δύο χρόνια ήταν πολλά», δήλωσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: