Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η... υπομονή του Κέιν και το σκορ που γράφει ιστορία!!

Η επιβλητική νίκη της Τότεναμ και μάλιστα με ανατροπή επί της Μάντσεστερ Σίτι στην 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, είχε να επιδείξει σημαντικότατα στοιχεία, τόσο για την... υπομονή που έκανε ο Χάρι Κέιν μέχρι να σκοράρει φέτος με τη φανέλα των «σπιρουνιών», όσο και για τα σκορ που βγήκαν από το... χρονοντούλαπο μετά το ματς.
Αν και η ομάδα του Ποκετίνο πέτυχε δύο γκολ από θέση οφσάιντ και άλλα δύο... κανονικά, ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με γκολ του Ντε Μπρόινε που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η αβεβαιότητα του επόπτη δίνει το πλεονέκτημα στον επιτιθέμενο.
Το τελικό 4-1 που έγραψε ο πίνακας του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και το πρώτο γκολ του Χάρι Κέιν σε διασυλλογικό επίπεδο για φέτος στο 60ο λεπτό, έχουν την παρακάτω ιστορία...
-Ο Χάρι Κέιν έβαλε τέλος στην... ανομβρία του που διατηρούταν στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τότεναμ για 748 αγωνιστικά λεπτά (ήτοι 12 ώρες και 28 λεπτά) σε όλες τις διοργανώσεις!
-Η Μάντσεστερ Σίτι γνωρίζει ήττα με τρία ή περισσότερα τέρματα σε διαφορά, από τον Απρίλη του 2011, όταν και είχε ηττηθεί με σκορ 3-0 από τη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ
-Η Τότεναμ έχει σκοράρει τέσσερα ή παραπάνω τέρματα απέναντι στους «πολίτες» σε ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 1962, όταν τον Σεπτέμβρη εκείνου του έτους, οι Λονδρέζοι είχαν επικρατήσει των «πολιτών» με το τελικό 4-2.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: