Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Μοίρασε χαμόγελα ο Παναθηναϊκός!! (video)

Επίσκεψη σε σχολείο της Hangzhou, προπόνηση και Media Day περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στην Κίνα, μια μέρα πριν το φιλικό με τους Zhejiang Lions (28/9, 14:35).

Μοίρασε χαμόγελα ο Παναθηναϊκός (video)
«Γεμάτο» ήταν το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού στην Κίνα. Στο ξεκίνημα της ημέρας, οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Καλαϊτζάκης επισκέφτηκαν σχολείο της Hangzhou στο πλαίσιο του προγράμματος One Team της Euroleague.

Οι νεαροί παίκτες των «πράσινων» έπαιξαν μπάσκετ με τους μαθητές, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα. «Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία που παίξαμε με τα παιδιά, τα οποία έδειξαν να το χαίρονται ιδιαίτερα», τόνισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης προσέθεσε: «Η δραστηριότητα αυτή μας έδωσε χαρά. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους αλλά και την υποδοχή που μας επιφύλασσαν».

Από μέρους του, ο Μιχάλης Λούντζης επεσήμανε πως: «Είναι βασικό γι’ αυτά τα παιδιά όχι μόνο το να μάθουν να παίζουν μπάσκετ αλλά κυρίως να λειτουργούν ομαδικά». Τέλος, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης σημείωσε: «Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για όλους μας. Τα παιδιά μας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και τα ευχαριστούμε γι’ αυτό».

 
Το πρόγραμμα της ημέρας είχε επίσης προπόνηση, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε Media Day για τους τοπικούς δημοσιογράφους. Ο προπονητής της ομάδας Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Νικ Καλάθης και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, που εκπροσώπησαν τους παίκτες, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία τους στην Κίνα εκπροσωπώντας την Euroleague στην Ασία, αλλά και την ανάγκη να παρουσιαστεί η ομάδα σοβαρή στα δύο φιλικά παιχνίδια εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο Δευτέρα (29/09, 14:35, N/S 1) τους Zhejiang Lions στην πόλη Hangzhou και την Τετάρτη (30/9, 15:00, N/S 1) θα αναμετρηθεί με τους Guangdong Tigers στην πόλη Macau.  


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: