Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Βέλλιος: «Στη συνέχεια θα αλλάξουμε»

Σίγουρος πως ο Ηρακλής παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος και θα έρθουν οι νίκες, εμφανίστηκε ο Απόστολος Βέλλιος.

Βέλλιος: «Στη συνέχεια θα αλλάξουμε»
Στην βελτιωμένη εικόνα του Ηρακλή στάθηκε ο Απόστολος Βέλλιος μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη στο «Καυτανζόγλειο». Ο σκόρερ του Γηραιού, μιλώντας μετά το ματς, εμφανίστηκε σίγουρος πως στα επόμενα ματς θα έρθουν οι νίκες ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Λουκίνα στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά:

«Παλέψαμε το παιχνίδι προσπαθήσαμε να φτάσουμε στη νίκη, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ και πάλι από αντεπίθεση. Δείξαμε σημάδια βελτίωσης, αλλά είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα αλλάξουμε ακόμη περισσότερο προς το καλύτερο την εικόνα μας.

Σίγουρα ένα γκολ σου δίνει ψυχολογία, αλλά από την στιγμή που η ομάδα δεν κέρδισε δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Σταθήκαμε άτυχοι και στην φάση του δοκαριού καθώς εκτός από το δικό μου σουτ, ούτε και ο Πασάς πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα».


Σε ερώτηση για την συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Λουκίνα στο παιχνίδι είπε: «Ναι είχαμε καλή συνεργασία, αλλά είπαμε ότι η εικόνα πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο. Σίγουρα το πρόγραμμα που ακολουθεί αυξάνει και τον βαθμό δυσκολίας, αλλά αν εμείς είμαστε εμείς που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: