Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων και στον... αέρα ο Όρτον!!

Ενώπιον της διοίκησης της ΑΕΚ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για σοβαρά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε θα βρεθεί ο Ντάνιελ Όρτον. «Η φανέλα είναι βαριά», υπογραμμίζουν με... νόημα στην ΚΑΕ.

Σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων και στον... αέρα ο Όρτον!
Σε απολογία ενώπιον της διοίκησης της ΑΕΚ κλήθηκε ο Ντάνιελ Όρτον. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ την Κυριακή ενημερώνει πως ο Αμερικανός σέντερ έχει υποπέσει σε «σειρά ελαφρών και πολύ σοβαρών παραπτωμάτων» για τα οποία και θα λογοδοτήσει.

Παράλληλα, από την ΚΑΕ τονίζεται πως άπαντες πρέπει να σέβονται την ομάδα και από την διοίκηση θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή λειτουργία της. Πλέον έπειτα και από την συγκεκριμένη σκληρή ανακοίνωση υπάρχουν σύννεφα πάνω απ’ το μέλλον του Όρτον στην ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει ότι ο Ντάνιελ Όρτον θα κληθεί σε απολογία για σειρά ελαφρών και πολύ σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι πιστή στις δεσμεύσεις της θα συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθεια της για επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά έχοντας ως «οδηγό» τις αρχές που ιστορικά την διέπουν.

Είναι αυτονόητο ότι η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και αυτό καθιστά τον σύλλογο διαχρονικά ξεχωριστό. Όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα οφείλουν να τη σέβονται.

Τα αποδιδόμενα στον αθλητή παραπτώματα και η εν γένει συμπεριφορά του αθλητή, καθώς και οι συνέπειες αυτής, θα γνωστοποιηθούν κατά πρώτον στους εκπροσώπους του και ακολούθως θα δημοσιοποιηθούν. Γνώμονας για την απόφαση που θα ληφθεί, η προστασία της αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: