Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

«Καρφιά» Χάμσικ για Μπενίτεθ!!

Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για τον Ράφα Μπενίτεθ, καθώς μετά τη νέα απώλεια της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά του Ισπανού τεχνικού έβαλε ο πρώην παίκτης του στη Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ.

«Καρφιά» Χάμσικ για Μπενίτεθ
Η κριτική προς το πρόσωπο του Ράφα Μπενίτεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει γίνει ακόμα πιο αυστηρή απ’ ό,τι στην αρχή της σεζόν, καθώς η νέα απώλεια κόντρα στη Μάλαγα έχει βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα εναντίον του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ισπανός τεχνικός βρέθηκε στο στόχαστρο ενός πρώην παίκτη του και μάλιστα του ηγέτη της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ. Ο Σλοβάκος άσος άφησε σαφείς υπόνοιες για τη φιλοσοφία του τεχνικού της Ρεάλ, συγκρίνοντας τη σημερινή κατάσταση στους «παρτενοπέι» με αυτή των προηγούμενων χρόνων.

«Κάναμε στο γήπεδο αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής μας», δήλωσε ο Χάμσικ αναφερόμενος στο ματς κόντρα στη Γιουβέντους και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι ακριβώς στο κέντρο της δράσης συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν. Πραγματικά μου αρέσει αυτό το στυλ ποδοσφαίρου.

«Είμαστε πιο δυναμικοί και συμπαγείς. Παίζουμε πολύ περισσότερο με την μπάλα ειδικά σε σχέση με πέρυσι που παίζαμε μόνο με μακρινές μπαλιές», ανέφερε ο 28χρονος άσος, «καρφώνοντας» με αυτόν τον τρόπο τον Ράφα Μπενίτεθ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: