Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο!!

Λίγες ώρες απομένουν για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά για την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ανέβασε ο ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

#22 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο και τα περισσότερο ήταν την σεζόν 1976-77, όταν επικράτησε με 6-1 χάρη στα γκολ τω Κερμανίδη, Σαράφη (2), Κούδα (2) και Αναστασιάδη. Σε αυτή τη νίκη του Δικεφάλου στην Αθήνα ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει σημειώσει το μοναδικό του γκολ κόντρα στον Ατρόμητο ως ποδοσφαιριστής.

#4 γκολ έχει σημειώσει με τα χρώματα του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αγώνες με τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στη σχετική λίστα, ενώ στην δεύτερη θέση είναι ο Σταύρος Σαράφης με τρία γκολ, ενώ από δύο έχουν οι Κούδας και Αποστολίδης. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει και τρία γκολ στα ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και συνολικά έχει φτάσει τα επτά, ενώ στα 5 είναι ο Σταύρος Σαράφης.

#6 νίκες έχει ο ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις κόντρα στον Ατρόμητο και οι τέσσερις είναι χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, δύο με 2-0 και δύο με 1-0, ενώ υπάρχουν ακόμη το 6-1 και το 2-1. Η ισοπαλία με τις περισσότερες εμφανίσεις είναι το 0-0 (3) και υπάρχουν ακόμη με τρεις με 1-1 και μία με 2-2.

#23 Ιουνίου 1968 ήταν η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων και αφορούσε την φάση τον “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 1-1 χάρη στα γκολ των Κούκη (47?) και Φουντουκίδη (50?), όπως και η παράταση. Τελικά η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία της κλήρωσης με την δεκάρα να κάνει το χατήρι στον ΠΑΟΚ και να περνά στην επόμενη φάση του θεσμού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: