Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Στον πόντο η… on fire Μίντλεσμπρο!!

Στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα (και έβδομη συνολικά) έφτασε η Μίντλεσμπρο, η οποία επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Λιντς και μείωσε στον ένα βαθμό την απόσταση από την κορυφή της Τσάμπιονσιπ και την πρωτοπόρο, Μπράιτον.
Με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ξανά βασικό, η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Νιούτζεντ. Στο 32’ ο Μπελούσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 της «Μπόρο».
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ που πέτυχαν και δεν μέτρησε για οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τελικά στο φινάλε και ένα τρίτο τέρμα, με τον Φαμπρίνι (81’) να διαμορφώνει το τελικό 3-0.
Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη στη πρωτάθλημα (και 7η συνολικά μαζί με το Λιγκ Καπ) για την Μίντλεσμπρο, η οποία έφτασε τους 20 βαθμούς και μείωσε την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπράιτον στην ελάχιστη τιμή της.
Από την πλευρά της η Λιντς γνώρισε την πρώτη ήττα εκτός έδρας για φέτος και έμεινε στους 11 βαθμούς και την 14η θέση του πίνακα.
Αναλυτικά η 9η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ:
Χάντερσφιλντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1 (24/9)
Φούλαμ-ΚΠΡ 4-0 (25/9)
ΜΚ Ντονς-Ντέρμπι 1-3
Μπέρμιγχαμ-Ρόδεραμ 0-2
Μπόλτον-Μπράιτον 2-2
Μπρέντφορντ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-2
Μπέρνλι-Ρέντινγκ 1-2
Κάρντιφ-Τσάρλτον 2-1
Χαλ-Μπλάκμπερν 1-1
Ίπσουιτς-Μπρίστολ Σίτι 2-2
Πρέστον-Γουλβς 1-1
Μίντλεσμπρο-Λιντς 3-0
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: