Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Έτσι «γκρεμίζονται» τα κάστρα!!

Έμφραγμα για τον Πανιώνιο, που ήταν αγκαλιά με τη νίκη αλλά δεν καθάριζε το ματς στη Νέα Σμύρνη. Έτσι, ο ακίνδυνος Πανθρακικός έσωσε στην… εκπνοή την παρτίδα με παλικαρίσιο γκολ του Ντιγκινί, 1-1.

Έτσι «γκρεμίζονται» τα κάστρα
Μια στιγμή και όλα αλλάζουν. Ο Πανιώνιος βρισκόταν αγκαλιά με τη νίκη, όμως ο Πανθρακικός με σκόρερ τον Ντιγκινί στην τελευταία φάση «τσίμπησε» βαθμό, 1-1, από το πουθενά στη Νέα Σμύρνη.

Καλύτεροι «κυανέρυθροι» σχεδόν σε όλο το ματς. Προειδοποίησαν με το δοκάρι του Βιγιάλμα στο 21’ και στο 38ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Τάσο Μπακασέτα. Η ομάδα της Κομοτηνής τα έκανε όλα σωστά αλλά δεν έβγαζε με τίποτα τελικές. Οι γηπεδούχοι απ’ την μεριά τους δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» τη νίκη και στην… εκπνοή είδαν τον επιθετικό του Πανθρακικού να τους κλέβει με παλικαρίσιο γκολ δύο βαθμούς (90+3’).

Το ματς:



Αρκετά επιθετικά και με πρόθεση να αιφνιδιάσει μπήκε στο γήπεδο ο Πανθρακικός. Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν με μεγαλύτερη άνεση την μπάλα, ενώ έκαναν τον Πανιώνιο να ρίξει αναγκαστικά μεγαλύτερο βάρος στα μετόπισθεν. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε με το ίδιο νόμισμα, ανεβάζοντας τις γραμμές της ομάδας κι έτσι το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό. Κάπως έτσι βρήκαν την ευκαιρία οι «κυανέρυθροι» να αγγίξουν το γκολ, όμως ο Βιγιάλμπα σημάδεψε το δοκάρι στο 21ο λεπτό.

Παρότι η μπάλα «παιζόταν» κατά κύριο λόγο στον χώρο του κέντρου αυτό δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να παίξουν γρήγορο ποδόσφαιρο. Σταδιακά, ο Πανιώνιος έγινε πιο ουσιαστικός και ανησυχούσε με κάθε ευκαιρία την άμυνα του Αθανασιάδη. Εν τέλει, οι «κυανέρυθροι» χαμογέλασαν με τον Μπακασέτα να βγάζει την ασίστ στον Καραμάνο για το 1-0 στο 38’. Ο Πανθρακικός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, όμως οι ενέργειες των μεσοεπιθετικών της ομάδας της Κομοτηνής δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους που κράτησαν άνετα το προβάδισμα μέχρι το σφύριγμα για τα αποδυτήρια.

Με όρεξη να «τελειώσει» το ματς μπήκε στο γήπεδο ο Πανιώνιος για το δεύτερο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι «ζόρισαν» αρκετά την αντίπαλη άμυνα, όμως του έλειψε η μεγάλη ευκαιρία. Το πέρασμα των λεπτών βρήκε τον Πανθρακικό να ανεβάζει τις γραμμές του και να προσπαθεί «γεμίσει» την αντίπαλη περιοχή με σέντρες από τα άκρα. Οι παίκτες του Ουζουνίδη αντέδρασαν σωστά και χωρίς καν να αγχωθούν βγήκαν από την περιοχή τους, χωρίς να ενοχληθεί ο Παπαδόπουλος.

Με το πέρασμα των λεπτών ο ρυθμός του παιχνιδιού χάλασε, κυρίως γιατί ο Πανιώνιος έπαιζε και με το ρολόι. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πλησιάσει οργανωμένα την αντίπαλη περιοχή. Στο φινάλε, οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν αρκετά και το πλήρωσαν. Ο βομβαρδισμός γεμισμάτων απ’ τους παίκτες του Πανθρακικού απέδωσε καρπούς στην τελευταία φάση (90+3’), όπου τελείωσε εξαιρετικά ο Ντιγκινί και χάρισε στην ομάδα του έναν σημαντικότατο βαθμό, 1-1.


Οι συνθέσεις:


Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (70’ Χαλκιαδάκης), Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ριζβάνης, Χατζηισαίας, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Μπακασέτας

Στον πάγκο: Διούδης, Τασουλής, Σιώπης, Ανσαριφάρντ, Βλάχος, Ντουρμισάι

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Χαβίτο, Ροτζέριο (65’ Ηλιάδης), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μακρόπουλος (53’ Βάλτερ), Χασομέρης

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Νικόλτσης, Λαδάκης

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης

Γήπεδο: Νέα Σμύρνη*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: