Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Για το απόλυτο στη Λεωφόρο!


Δεύτερο εντός έδρας ματς για τον Παναθηναϊκό και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη της στη Λεωφόρο κόντρα στον Πλατανιά για να επέλθει η ηρεμία στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Για το απόλυτο στη Λεωφόρο
Μετά τη νίκη 3-0 επί του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έχοντας ως στόχο να κάνει το «τρία στα τρία» μέσα στο γήπεδό του (16:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς αλλά και μία καλή εμφάνιση απέναντι στους Κρητικούς, προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.

Το… κυνήγι, άλλωστε, της πρώτης θέσης συνεχίζεται για το «τριφύλλι», στο οποίο δε θέλουν καν να συζητούν για νέα βαθμολογική απώλεια μετά το μέτριο ξεκίνημα τη φετινή σεζόν.

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές απουσίες, αφού θα απουσιάσουν οι Σάντσεθ, Πέτριτς και Λουντ, οι οποίοι μπήκαν πριν από μερικές ημέρες στο κανονικό πρόγραμμα, και ο Νίνης που έχει ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και θα προφυλαχθεί.

Επίσης, ο Λαγός έμεινε εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (επειδή αντιμίλησε στον Ρούτερ), ενώ δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Εσιέν, Βέμερ και Κότσαρης. Αντίθετα, μετά από αρκετό καιρό στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού είναι οι Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος και Δώνης.

Όλα δείχνουν ότι την πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελέσουν: κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Τελάντερ, Ταυλαρίδη και Νάνο.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Κουτρουμπής και Πράνιτς (ή Αμπέντ). Ο Ατζαγκούν θα είναι πίσω από το επιθετικό δίδυμο Καρέλη – Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Καλτσάς και Αγγελόπουλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: